Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Tudi zvezdniki obožujejo Snapchatove leče

11. 11. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
arianalece
Snapchat je trenutno ena najbolj priljubljenih aplikacij oziroma omrežij za komuniciranje.

Največjo priljubljenost je zagotovo dosegel zaradi funkcije, pri kateri prijatelji tvoje ujete trenutke vidijo zgolj določeno časovno obdobje, nato pa vse skupaj izgine. Z razvojem in izboljšavami pa Snapchat z vsako novo nadgradnjo še bolj navduši. Najbolj zabavna in tudi zelo priljubljena funkcija pa so leče oziroma filtri, ki poskrbijo za trenutke polne zabave.

Kako se leča sploh uporabi?

Si že dobila snap, na katerem je bila tvoja prijateljica, le da je bila videti kot jagoda? Ali pa zelo priljubljeno lečo zrcaljenja, s katero sta tvoji prijateljici spremenili obraz? Vse lepo in prav, a kako jim to uspe? Čeprav je Snapchat ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij, te funkcije žal še ne poznate vse, zato ti jo bomo podrobneje predstavili. Uporaba je resnično preprosta, zato jo boš lahko takoj začela uporabljati!

Leča je v resnici dodana tvoji fotografiji, zato spremeni tvoj obraz in sámo fotko. Kombinirana je še z dodatnimi filtri, nekatere pa so nadgrajene tudi z dodatnimi učinki. Predstavljaj si, da gledaš skozi povečevalno steklo: njegova leča stvar, ki jo gledaš, poveča, te leče pa imajo še dodatne funkcije. Pri Snapchatu so tako zanimivi, da jih glede na priljubljenost in uporabo spreminjajo vsak dan. Potrudijo pa se tudi za to, da poskrbijo za proslavitev aktualnih dogodkov. Na rojstni dan Harryja Potterja si se recimo lahko prelevila v tega slavnega čarovnika. Predvsem v tujini pa so s to funkcijo že začeli promovirati različne dogodke in filmske premiere, ko se recimo preleviš v glavnega junaka najnovejšega filma.

Kako vse skupaj deluje:
Vpišeš se v Snapchat in greš v funkcijo kamere.
V uporabi naj bo sprednja kamera, saj boš le tako lahko naredila popoln poseben selfi.
Tvoj obraz naj bo na sredini zaslona. Pazi, da bo enakomerno osvetljen.
S prstom pritisni na svoj obraz in drži, dokler se čez obraz ne pojavi mreža.
Potem boš v spodnji vrstici opazila različne leče.
Leče so različne, zato bodi pozorna, kaj se z njimi dogaja. Nekatere ti zgolj nekaj dodajo, druge spremenijo tvoj obraz, spet tretje pa imajo še dodatne učinke. Navodila za uporabo se napišejo pri vsaki.
Posnemi selfi ali videoposnetek in vse skupaj pošlji prijateljem.

Smeh je zagotovljen.

Navdušeni so tudi zvezdniki

Eden izmed razlogov, da ti in drugi najstniki po svetu obožujete to aplikacijo, je tudi ta, da so zelo vestni in aktivni uporabniki tudi največji zvezdniki. Z njo lahko tako na edinstven način pokukaš v njihovo zasebnost. Ker pa že govorimo o lečah – res je, tudi oni jih obožujejo! Kar težko določimo njihovo najljubšo – po eni strani obožujejo menjavo obraza, po drugi strani pa sta v zadnjem času zelo priljubljena kužka, ki kažeta jezik

prejšnji članek
Zajtrk za tiste, ki se vam mudi!
Moj life
Zajtrk za tiste, ki se vam mudi!
naslednji članek
S takšnimi triki boš videti višja
Lepotičenje
S takšnimi triki boš videti višja
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska