favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S to vadbo do super postave

28. 7. 2017; 03.00
Avtor: K.M.
poletje
Še pred poletjem!

Prehod med pomladjo in poletjem je najtežji. Ker si med zimskim 'spanjem' pridobila kak kilogamček, imaš občutek, kot da ti poletja oblačila niso več prav. Se bojiš kratkih hlač in kopalk? Brez panike! S to vadbo boš še pred uradnim poletjem, morjem in sončenjem na plaži pridobila super postavo.

Včasih je dovolj že čisto preprosta vadba, ki je čez zimske in hladnejše mesece preprosto nisi izvajala. Že po dobrem mesecu pa bo izginil tudi tisti odvečen kilogramček, oziroma boš že preoblikovala svojo postavo, ki bo do prvih kopalk res super.
Je popolnoma preprosto, samo teči moraš. Vendar se tokrat prični s svojim tekom igrati, oziroma se igraj s hitrostjo teka. Kobbiniraj šprint, bočni tek, tek z visoko dvignjenimi koleni, počasni tek, križanje nog, hoja po prstih ... Možnosti je res veliko.

Te različne hitrosti ali tehnike kombiniraj v intervalih. Takšna vadba je odlična za izgorevanje maščobe in utrjevanje različnih mišic v nogah ter bokih. Izvajaj jo minimalno 20 minut in resnično izkoristi vsaj 4 različne načine.

Pohiti, poletje se bliža!

prejšnji članek
Tukaj je prva pesem Care Delevingne
Obsedena!
Tukaj je prva pesem Care Delevingne
naslednji članek
Oglasil se je fotograf, ki ga je Justin zbil z avtomobilom!
Obsedena!
Oglasil se je fotograf, ki ga je Justin zbil z avtomobilom!
Preberite tudi