Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Seleni Gomez je Jake T. Austin napisal čudovito pismo

17. 9. 2017; 11.00
Avtor: M.T.
selena
Nekoč brat, danes prijatelj ji je napisal čudovito pismo, naj hitro okreva.

Kdo se še spomni priljubljene serije Disneyeve serije, Čarovniki s trga Waverly zaradi katere je zaslovela Selena Gomez? V seriji je igrala uporniško čarovnico Alex Russo, njenega brata Maxa Russo pa je igral Jake T. Austin.

Ni več skrivnost, da je Selena to poletje prestala zahtevno operacijo v kateri je dobila ledvico svoje prijateljice Francie Raísa. Sedaj pa ji je njen brat v seriji in dober prijatelj Jake T. Austin posvetil prav poseben post na Instagramu v katerem je delil številne njune skupne fotografije in ji napisal čudovito pismo.

»Vsak dan me spomniš, da naj živim najbolj avtentično življenje brez opravičil, hkrati pa me nenehno navdihuješ, da sem najboljši kar sem lahko, ne le zase, ampak tudi za druge. Si ena najmočnejših ljudi, kar jih poznam in to dokazuješ vsakdan z nasmehom na obrazu in brez pritožb, celo v času, ko ti je težko. Vsak, ki te pozna ve, da si zelo odporna. Nikoli nisem bil bolj ponosen, da te lahko kličem moja prijateljica, moja družina in nekdo brez katerega ne bi mogel živeti. Nekdo je nekoč rekel »Prijatelji so družina, ki si jo izbereš sam« in zelo sem hvaležen, da ti mi ti oboje. «

Besedilu ni pozabil dodati še dveh #, da ji je zaželel naj se hitro pozdravi in da se spominja preteklosti. Svoj post je zaključil z dvema modrima srčkoma.

Se tudi ti kar topiš?

A post shared by Jake T. Austin (@jaketaustin) on

prejšnji članek
Prijateljstvo Zayna in Louisa »Ni več takšno, kot je bilo nekoč«
Obsedena!
Prijateljstvo Zayna in Louisa »Ni več takšno, kot je bilo nekoč«
naslednji članek
To dela zobe rumene
Moj life
To dela zobe rumene
Preberite tudi