profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kdo sta Landry in Lauren?

21. 7. 2017; 03.40
Avtor: K.M.
Lauren Taylor, Landry Bender

Lauren Taylor in Landry Bender foto: Profimedia

V seriji Best Friends Whenever lahko spremljaš življenje najboljših prijateljic Cyd in Shelby, kakšni pa sta v resničnem življenju?

Trenutno se na programu Disney Channel vrti zelo priljubljena serija Prijateljstvo brez meja (Best Friends Whenever), v kateri spremljaš življenje najboljših prijateljic Cyd in Shelby ter njuno skrivnostno popotovanje v času in prostoru. V seriji sta se v svojih prvih glavnih vlogah preizkusili Landry Bender v vlogi Cyd in Lauren Taylor v vlogi Shelby. Čas je, da dekleti, ki sta najboljši prijateljici tudi v resničnem življenju, bolje spoznaš.

Disney Channel je v 33 letih delovanja v svet zabave izstrelil številne največje zvezde glasbe in televizije. Med njimi so tudi Hilary Duff, Demi Lovato, Miley Cyrus, Selena Gomez, bratje Jonas, Bella Thorne, Zac Efron in številni drugi. Zadnji med njimi pa sta zagotovo tudi Landry Bender in Lauren Taylor, o katerih smo prepričani, da se jima obeta uspešna kariera.

Landry Bender je rjavolasa šestnajstletna ameriška igralka, ki je v svet filma in televizije vstopila leta 2011 z vlogo Blithe v filmu Otročji varuh. Njena prva vidnejša vloga je bila v Disneyjevi seriji Crash & Bernstein, tej pa je leta 2015 sledila še vloga Cyd v seriji Prijateljstvo brez meja. Nad igralstvom jo je navdušila predstava Annie, ki si jo je kot deklica ogledala z materjo. Fascinirala jo je celotna produkcija, zato se je vključila v lokalno gledališče, saj jo je začelo zanimati vse, kar je bilo povezano z igro. Landry obožuje igralca Nialla Patricka Harrisa, o katerem meni, da je sposoben odigrati čisto vsako vlogo. Rada si privošči hamburgerje, vedno igra igrico Sims in rada poje ter igra kitaro, kljub temu da se s tem ne ukvarja profesionalno. Priznava, da bi bila lahko bolj sproščena, saj čisto vse načrtuje, celo to, kaj bo imela oblečeno doma, ko bo prišla iz šole. Svoj prosti čas pa simpatična igralka rada preživlja aktivno v naravi, peš ali na kolesu.

Čeprav je Lauren Taylor dve leti starejša, je v zabavno industrijo vstopila pozneje kot Landry, šele leta 2014. Pred serijo Prijateljstvo brez meja se je v glavni vlogi že preizkusila v seriji Richie Rich, drugače pa je vloga Shelby za zdaj njena najbolj prepoznavna vloga. Z njo se je prikupila tudi občinstvu. Svetlolaska ima poleg igralskega talenta tudi pevskega, saj je še pred uspehom na televiziji izdala dve pesmi, Carousel in Treat Me Right, a se je pozneje raje usmerila v igralstvo. Zelo rada igra tudi na električno kitaro, poleg kariere pa se posveča tudi šoli, kjer je imela vedno zelo dobre ocene in je za svoj uspeh že večkrat dobila tudi različne pohvale. Tekmovala je tudi v sklopu navijaških skupin in igrala lacrosse ter nogomet. V prostem času se radi odpravi na plažo, gleda filme in čas preživlja s prijatelji.


Dekleti sta se skupaj že prej preizkusili tudi v seriji Fairest of the Mall, vendar ni bila nikoli predvajana na televiziji. Posneli so uvodno epizodo, a je nobena televizija ni odkupila. Sodelovanje v poslovnem svetu je združilo tudi njune zasebne poti, zato lahko zdaj brez težav rečeta, da sta tudi v resnici zelo dobri oziroma verjetno kar najboljši prijateljici. Skupaj se velikokrat pojavita na premierah filmov, Disneyjevih dogodkih in dobrodelnih prireditvah, obe pa se odlično razumeta tudi s soigralci.

foto: Profimedia

O seriji:
Televizijska serija Prijateljstvo brez meja (Best friends Whenever) govori o dveh dekletih, ki živita skupaj, medtem ko so Cydini starši službeno odstotni v Peruju. Ko se njunemu prijatelju Barryju ponesreči znanstveni preizkus v doma narejenem laboratoriju, dekleti dobita sposobnost potovanja v času, kar dosežeta tako, da objeti mislita na isti dogodek v drugem časovnem obdobju. S tem vplivata na svoje zmenke, uspeh v šoli, prijateljstvo, včasih celo na hrano, ki sta jo pojedli za kosilo. Ko pa zaideta v prihodnost, se znajdeta privezani na mize v veliko bolj prefinjenemu laboratoriju. To pa ju pripelje do tega, da začneta raziskovati, kdo in zakaj jima želi škoditi. Ker že samo potovanje v času zveni zelo zabavno, se tudi dekleti iz dela v delo srečujeta s številnimi zabavnimi dogodivščinami, ki popestrijo njuno osnovnošolsko življenje. Kaj bi naredila ti, če bi lahko še enkrat pisala test iz matematike, izkoristila priložnost za zmenek s simpatičnim fantom, ali preprosto spala uro dlje?

prejšnji članek
Poletje naj bo na petkah
Lepotičenje
Poletje naj bo na petkah
naslednji članek
Novo, drugačno, a vseeno zabavno nakupovanje
Moj life
Novo, drugačno, a vseeno zabavno nakupovanje
Preberite tudi