favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Z glasom prepričal sodnike, slavo mu je preprečila tragična smrt

16. 7. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
Brandon Rogers , amrika ima talent, agt

foto: Profimedia

Sodniki ameriških talentov so bili nad njim navdušeni, označili so ga za enega izmed najboljših pevcev ... Potem pa se je v vse skupaj vmešala usoda.

Brandon Rogers je na letošnjih avdicijah oddaje America's Got Talent (Amerika ima talent) s svojim glasom in nastopom prepričal 4-člansko sodniško ekipo. 29-letni družinski zdravnik je odpel svojo interpretacijo pesmi Ribbon In The Sky, ki jo v originalu izvaja  Stevie Wonder in navdušil vse zbrane v dvorani.

''Zdravnik je zelo lep in zdravnik zna peti. Zelo sem uživala. Nekaj zelo posebnega je v tvojem glasu,'' je po njegovem nastopu povedala Heidi Klum. Svoje navdušenje pa je izrazil tudi vedno strog sodnik Simon Cowell, ki je povedal: ''Tvoj vokal je neverjeten. Ti si eden izmed najboljših pevcev mlajših od 30 let kar smo jih do zdaj imeli v konkurenci.''

Po glasovanju sodnikov in navdušenjem gledalcev v dvorani se je Brandon v naslednji krog uvrstil z vsemi štirimi glasovi za in je ob tem po vseh pohvalah imel zelo dobre možnosti, da s svojimi nastopi nadaljuje tudi na polfinalnih večerih. Žal pa je njegov uspeh preprečila tragedija, ki se je zgodila pred mesecem dni, natančneje 11. junija 2017. Brandon je bil sovoznik v avtomobilu, v katerem je voznik izgubil nadzor nad vozilom, ki je zletelo s ceste in se zaletelo v drevo. Voznik je nesrečo zapustil nepoškodovan, v bolnišnico pa sta bila odpeljana oba sovoznika, med njimi tudi mladi zdravnik, ki je iskal svojo pot tudi v glasbenem svetu. Le-ta je boj za svoje življenje izgubil nekaj ur kasneje. 

Mesec dni po tragični smrti je oddaja objavila tudi uradni posnetek njegove avdicije. Za to potezo so se odločili, ker je to želela Brandonova družina in mu tako dali vsaj mali delček zaslužene prepoznavnosti. 

Preberite še: Gluha talentka zapela lastno balado in šokirala Ameriko!

prejšnji članek
Kaj moraš jesti po telesni vadbi?
Obsedena!
Kaj moraš jesti po telesni vadbi?
naslednji članek
Žan Serčič na vrh najbolj priljubljenih videospotov
Obsedena!
Žan Serčič na vrh najbolj priljubljenih videospotov
Preberite tudi