kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ljubke lažnivke: Kaj bodo igralke počele po koncu serije?

28. 6. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
ljubke laznivke

ljubke laznivke foto: fox

Priljubljena serija se končuje ...

Včeraj, 27. junija, je bil uradno predvajan zadnji del priljubljene televizijske serije Pretty Little Liars. Mi pa smo preverili, kaj bodo igralke počele po koncu! 

Vse glavne igralke so že v času Ljubkih lažnivk sodelovale v številnih drugih projektih. Troian Bellisario boš lahko spremljala v njenem lastnem projektu Feed, kjer se je preizkusila kot igralka, režiserka in scenaristka. Tudi simpatična Ashley Benson je lani posnela kar nekaj filmov, med njimi tudi Chronically Metropolitan in Piksle. Shay Mitchell se vse večkrat pojavlja v različnih modnih kampanjah, seveda pa tudi ona ne zapušča televizije. Kmalu jo boš lahko videla v grozljivki. Ena izmed najbolj priljubljenih igralk serije pa je zagotovo Lucy Hale. Tudi ona pripravlja dva nova projekta, eden bo risanka, drugi pa najstniška komedija. Najmlajšo med lažnivkami, Sasho Pieterse, ki si jo spoznala v vlogi Alison, pa lahko opaziš v spletni seriji Sing It! Oseba, ki je odgovorna za serijo Ljubke lažnivke, pa že pripravlja nekaj novega. I. Marlene King namreč že snema serijo Famous in Love, v kateri boš v glavni vlogi videla Bello Thorne in Charlija DePew, serija pa bo prvič predvajana isti dan kot prvi od zadnjih desetih delov lažnivk.

Morda pa si lahko obetamo še kakšen skupen projekt? Dekleta so med snemanjem serije postale tudi zelo dobre, če ne kar najboljše prijateljice, zato nas to niti ne bi presenetilo.

prejšnji članek
Kdo so priljubljene osebe?
Moj life
Kdo so priljubljene osebe?
naslednji članek
Modna vzornica: Miley Cyrus
Lepotičenje
Modna vzornica: Miley Cyrus
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska