GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zlom Katy Perry: Razmišljala sem o samomoru

14. 6. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
katy perry

foto: Profimedia

Priljubljena pevka je pretekli vikend v živo prenašala svoje življenje, v to pa je bila vključena tudi terapija, v kateri je Katy razkrila veliko podrobnost svojega življenja.

Pevka Katy Perry vedno navdušuje s svojo dobro voljo, ki jo širi tudi med svoje oboževalce. Zato so bili številni toliko bolj presenečeni nad njenim razkritjem, da je na vrhuncu svoje slave že razmišljala tudi o tem, da bi končala svoje življenje. 

''Sram me je, da sem razmišljala o tem, počutim se popolnoma na dnu in to je depresivno. Tako zelo sem si želela biti Katheryn Hudson (njeno rojstno ime), da si včasih niti nisem želela več imeti videza Katy Perry. Zaradi tega sem si tudi ostrigla lase, saj sem želela biti bolj zgolj jaz,'' je razkrila Katy. 

Katy je v pogovoru razkrila, da sta Katy in Katheryn popolnoma različni osebi ter da je veliko stvari, ki jih ljudje vidijo, zgolj neka slika, ki jo ustvarjajo, a da je vse skupaj zelo naporno. 

Youtube prenos je pevka pripravila z namenom promocije svojega novega albuma Witness. Njeno enourno terapijo pa si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku. 

Preberite še: Katy Perry presenetila s svojim videzom

prejšnji članek
5 razlogov, zakaj smo dekleta bolj ljubosumna
Moj life
5 razlogov, zakaj smo dekleta bolj ljubosumna
naslednji članek
Recept: Medena limonada z jagodami
Moj life
Recept: Medena limonada z jagodami
Preberite tudi