TOP NAJSTNICA 2017 - prijave že zbiramo!

Išče se najboljša najstnica letošnjega leta. Tista, ki je TOP, razigrana, nasmejana in se ne boji novih izzivov. Če si to ti, potem se ČIM PREJ PRIJAVI!

Lanskoletna zmagovalka, simpatična Mija Jagodič.

Lanskoletna zmagovalka, simpatična Mija Jagodič.

Foto: Mare Vavpotič/M24

Če bi rada postala TOP NAJSTNICA, potem moraš biti razigrana, spogledljiva, nagajiva, izvirna, igriva, komunikativna, simpatična, iskriva, prisrčna, zgovorna, iskrena in nasmejana.

Če si takšna tudi ti (ali imaš vsaj nekaj teh lastnosti), potem postani TOP NAJSTNICA 2017!

PRIJAVI SE ČIM PREJ
Prijave se začenjajo s tem trenutkom, zato te vabimo, da prijavnico čim prej izpolniš. Za izbor se boš lahko prijavila vse do začetka jeseni, ko bomo vsa dekleta povabili na polfinalni izbor. Tam bomo izbrali finalistke izbora, ki se bodo občinstvu predstavile v živo. A ta dekleta bo pred prireditvijo čakalo še kar nekaj obveznosti, med drugim fotografiranje za revijo TOP!, intervjuji, vaje za finalni nastop, učenje koreografije in še in še.

top najstnica.jpg

KAJ TE ČAKA?
Dekleta, ki se bodo uvrstila v finale, čaka nepozabna izkušnja. Deležna bodo stilske preobrazbe, fotografiranja, intervjujev, srečanja z znanimi obrazi in lepih nagrad.
Dekle, ki ji bo uspelo prepričati žirijo na finalnem izboru in bo postalo top najstnica, se bo fotografiralo tudi za naslovnico revije. Več podrobnosti o izboru ti bomo zaupali v naslednjih številkah revije Top! Za najstnike oziroma na naši spletni strani www.najstnica.si ter na facebook profilu Revija TOP, zato nas nujno spremljaj.

EDINA OMEJITEV: stara moraš biti od 11 do 18 let!

Če si že stara enajst let, nisi starejša od osemnajst let in meniš, da imaš tisto, kar iščemo, veselo na delo. Izpolni spodnjo prijavnico in upoštevaj naslednja navodila:
- izpolni prijavnico,
- napiši nekaj stavkov o sebi in nam zaupaj, kaj je tisto, zaradi česar si posebna (poješ, plešeš, se družiš s prijatelji ...),
- priloži fotografijo (kakovostno, na kateri se dobro vidi tvoj obraz),

NE ODLAŠAJ VEČ. PRIJAVI SE IN POJDI TUDI PO STOPINJAH INJE ZALTA!

PRIJAVA: