Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Počitnice preživi v adrenalinskem vodnem parku!

8. 6. 2017; 03.02
Avtor: K.M.
Screenshot from 2017-06-08 15-01-32
Odlična ideja za vroče poletne dni, ki se vztrajno bližajo!

Čeprav šole še ni čisto konec, smo zate pripravili idejo o tem, kje bi lahko letos preživela počitnice. Zabavni vodni užitki zate in sproščanje za tvoje starše. Sliši se odlično, kajne? 

Odlična destinacija, ki to ponuja, je zagotovo Ptuj, oziroma Terme Ptuj v sklopu Save Hotles&Resorts. Velikanski vodni park ti ponuja obilico zabave in adrenalina. Z zunanjimi in notranjimi bazeni, velikimi in razburljivimi tobogani, počasno reko in bazenom z valovi, je eden glavnih razlogov, da je v Termah Ptuj res super. Poleg tega pa ponujajo še: celodnevni športni programi, tečaji plavanja, motorične in spretnostne igre, vožnje po toboganih, spoznavanje poklicev in ustvarjalne delavnice ...

V Termah Ptuj pa ni zgolj zabavno, ampak tudi zdravilno in sproščujoče. Pred več kot dva tisoč leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. Prav zato vodni park Term Ptuj pogosto obiskujejo športniki.

Če nisi tako adrenalinska, ali pa če iščeš idejo, kako bi za odhod prepričala starše, je na Ptuji tudi odlična priložnost za uživanje in sproščanje. Valens Augusta Wellness v Grand Hotelu Primus se redno uvršča v vrh najboljših slovenskih wellness centrov, tam je moč doživeti hedonistično razvajanje telesa in duha. 

prejšnji članek
Krute skrivnosti prvega seksa
Moj life
Krute skrivnosti prvega seksa
naslednji članek
Koga ljubi Dejan Vunjak?
Obsedena!
Koga ljubi Dejan Vunjak?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska