900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ideja za enodnevni izlet

13. 8. 2016; 03.30
Avtor: K.M.
ljubljana-ljubljanica-river
Si med počitnicami ostala doma?

Si med počitnicami ostala doma? Zunaj pripeka sonce, ti pa ne veš kaj bi počela. Raje kot, da se postaviš za računalnik in televizor se odpravi ven. Spoznavaj nove lokacije in stvari, kijih morda še nisi doživela. Tudi, če imaš na razpolago samo en dan, lahko v Sloveniji prideš na prav vse lokacije, prideš pa lahko še kam drugam. Odpravi se s fantom, družino ali prijatelji, prav z vsemi boš uživala.

Ljubljana:
V glavnem mestu je kljub njegovemu slovesu, da je prenatrpan in preveč pozidan, veliko lokacij, ki so v naravi. V Ljubljani lahko obiščeš živalski vrt. Ob sončnih dnevih je tam še posebej lepo, saj so vse živali zunaj in si jih lahko dobro ogledaš. Videla boš preko 100 vrst živali, od žuželk pa tja do slonov in žiraf. Ogled pa lahko obenem izkoristiš za sprehod po naravi, ki jo ljubljanski živalski vrt ponuja, saj je njegova lokacija skorajda v gozdu, na jugozahodnem delu Rožnika, ki spada pod zaščiten krajinski park Tivoli. Ne pozabi: pred odhodom v živalski vrt si oglej njihov urnik in možne dodatne aktivnosti, ki bodo ta dan lahko samo še popestrile.

Odličen kraj sredi Ljubljane je tudi Mostec. Leži v neposredni bližini živalskega vrta. Nudi različne oblike rekreacije. Lahko se odpraviš na sproščujoč tek, se poslužuješ zunanjega fitnesa ali pa odigraš igro namiznega tenisa. Ker je v Mostecu ogromno travnatih površin, si lahko s prijatelji tam privoščite tudi piknik in tako zaključite lep dan.

prejšnji članek
Selena Gomez jo je popolnoma šokirala!
Obsedena!
Selena Gomez jo je popolnoma šokirala!
naslednji članek
Si pričakovala ta videospot?
Obsedena!
Si pričakovala ta videospot?
Preberite tudi