Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Isaac Palma z novim glasbenim sodelovanjem

29. 8. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
modrijani isaac palma

foto: Youtube

V slovensko-latino ritmih se je združil z Modrijani.

Tik pred preteklim vikendom so Modrijani v sodelovanju z vse bolj priljubljenim glasbenikom Isaacom Palmo izdali novo pesem, Hočem le tebe, ki pa ni dosegla pričakovanih rezultatov. Seveda jih je celo presegla, saj je bilo to glasbeno sodelovanje v preteklem vikendu najbolj odmevno in celo najbolj priljubljeno v Sloveniji. Na video brskalniku youtube se je uvrstilo na prvo mesto v zavihku najbolj priljubljenih videoposnetkov v Sloveniji, kar je zagotovo velik uspeh. Glasbo je tokrat ustvaril mladi Maj Vlašič, slovensko besedilo je prispeval pevec Modrijanov Blaž Švab, španskega pa Isaac Palma.

"Pričelo se je že ob prihodu v Slovenijo. Prišel sem decembra 2015 in v prazničnih dnevih, ko sem spoznaval Ljubljano, sem zagledal dogajanje na Kongresnem trgu. Prepevali so Modrijani in takoj sem bil navdušen nad njimi. Bili so prvi glasbeniki v Sloveniji, ki so me spoznali s pravo slovensko glasbo. Navdušili so me s pesmijo Ti, moja rožica in po tihem sem si zaželel, da bi lahko kdaj delal z njimi. Mislil sem, da bo ostalo pri sanjah, potem pa smo se nekega sončnega dne z Blažem srečali v Portorožu, kjer sem se skupaj z Matjažem in Majem Vlašičem mudil v avditoriju, ko smo urejali vse potrebno za festival Melodije morja in sonca. Ljubezen do glasbe je spregovorila in hitro smo se domenili za čudovito sodelovanje. Za latino-slovenski komad, poln energije, veselja in ritmov, ki poskrbijo, da te zasrbijo pete. Na snemanju spota je bilo čudovito vzdušje, dobra energija, zagnanost do dela. Odlični plesalci so krasno popestrili dogajanje. Komaj sem čakal, da se pomešata latino ritem in glasba Modrijanov, ki sama po sebi nosi veselje in radost. Vse pohvale ekipi. Srečen sem, da smo sodelovali." je povedal Isaac. 

"Modrijani smo si želeli sodelovati z Isaacom Palmo, ker smo v njegovih nastopih in petju začutili pravo iskrenost in pristnost ter seveda izreden občutek za glasbo," pa je temu dodal Blaž Švab iz skupine Modrijani. 

prejšnji članek
FOTO: Popolna postava Belle Hadid
Obsedena!
FOTO: Popolna postava Belle Hadid
naslednji članek
Shawn Mendes postavil svojevrsten rekord
Obsedena!
Shawn Mendes postavil svojevrsten rekord
Preberite tudi