Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pred 10 leti je s svojim glasom navdušila svet - kje je danes?

21. 6. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Connie Talbot, talenti

foto: Profimedia

Letos mineva 10 let od kar je takrat 6-letna Connie Talbot navdušila in raznežila svet. Kaj simpatična deklica počne 10 let kasneje?

Vse od začetka priljubljenih televizijskih šovov, v katerih se odkrivajo novi talenti, s svojimi nastopi navdušijo in raznežijo najmlajši. V srca in spomin ljudi po celem svetu pa se je pred desetimi leti najbolj vtisnila takrat 6-letna Connie Talbot, ki je na oder britanskega talenta stopila z veliko mero samozavesti. O njeni mladosti pa so takrat govorili tudi manjkajoči sprednji zobje, ki so jo naredili še bolj prikupno. Mladi otroški zvezdniki velikokrat potonejo v pozabo. Vas zanima, kaj simpatična Connie počne danes?

foto: Profimedia

Connie je v zadnjih desetih letih seveda odrasla v simpatično najstnico, ki pri 16 letih še vedno vztraja v glasbi in s svojim glasom seveda še vedno navdušuje. Kmalu po nastopu v oddaji Britanija ima talent je izdala album Over the Rainbow, ki ga je z novimi pesmimi še enkrat izdala tudi leto kasneje, v letu 2008. Uspehu albuma so sledili številni nastopi po Evropi, Združenih državah Amerike in tudi v Aziji. Sledili so božični in praznični albumi, leta 2012 je izdala svoj tretji album s priredbami številnih svetovnih uspešnic, leta 2016 pa je sledil še album Matters To Me, ki je vseboval tako priredbe kot tudi lastne pesmi. 

Leta 2010 je Connie pričela objavljati tudi na svojem lastnem youtube kanalu, kjer ji sledi že več kot milijon uporabnikov. Na njem objavlja številne lastne priredbe svetovnih uspešnic, ki jih pripravi tudi na zelo poseben način. Ravno pred kratkim je tako objavila mešanico pesmi Faith Georgea Michaela in Shape of you Eda Sheerana. Ne manjka pa niti njenih avtorskih pesmi. 

Connie tako počasi, a vztrajno postavlja temelje za morebitno veliko in dolgoletno glasbeno kariero, ki si jo lahko s svojim talentom ustvari po celem svetu. 

Preberite še: Maja Martina Merljak še vedno pleše, čeprav je vsega konec.

prejšnji članek
S tem ga boš naravnost očarala!
Moj life
S tem ga boš naravnost očarala!
naslednji članek
Teh trendov ličenja se izogibajte
Lepotičenje
Teh trendov ličenja se izogibajte
Preberite tudi