favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

BQL navdušila Maribor!

12. 6. 2017; 11.49
Avtor: K.M.
PREMIUM PET_NEJC FON (54)

foto: Nejc Fon

Fanta navdušujeta po Sloveniji.

Rok in Anej Piletič, ki ustvarjata pod imenom BQL, navdušujeta po Sloveniji. Njuni vikendi so polno zasedeni, pred dnevi pa je uradno izšlo tudi njuno sodelovanje z duetom Maraaya, pesem  It's Complicated , ki je dobila tudi svojo hrvaško različico Sjaj. 

Solastnika trgovin Premium Pet Ana Kovačič in Aljaž Goršek z Anejem in Rokom iz dueta BQL foto: Nejc Fon

Fanta sta tako v sklopu svoje slovenske turneje obiskala tudi Europark Maribor, kjer sta nastopila na odprtju nove arhitekturno vrhunsko oblikovane trgovine za male živali Premium Pet, ki bo lastnikom hišnih ljubljenčkov nudila ekskluzivno ponudbo raznolikih izdelkov – kakovostno hrano, priboljške ter vrhunsko opremo. Najboljši izbor izdelkov dopolnjuje tudi široka paleta ribic, akvarijev in pripomočkov za njihovo oskrbo.

''Z butično trgovino smo želeli našim kupcem ponuditi možnost izbire med najbolj kvalitetnimi izdelki.'' Direktorica poslovanja Ana Kovačič

Skozi pravo plesno živalsko zgodbo so izdelke predstavili plesalci Plesne šole Sebastian, veliko pozornosti sta bila deležna predvsem fanta, ki imata tudi rada male živali – BQL, ki sta se posvetila tudi svojim številnim oboževalkam, s katerimi sta se brez težav fotografirala, svojo podpisano fotografijo pa sta podarila tudi trgovini.

Po modni pisti pa so se s svojimi hišnimi ljubljenčki sprehodile tudi nekatere ambasadorke Premium Peta: Ana Maria Mitić s svojo Betty, Natalija Verboten z Rockyijem, Miša Margan z Ajšo in Azra Selimanović z Jaggerjem. 

foto: Nejc Fon

foto: Nejc Fon

S pomočjo ambasadorjev so v trgovinah Premium Pet tudi dobrodelni, saj večkrat letno različnim zavetiščem za živali darujejo hrano in priboljške. Poleg otvoritvenih “manekenk” z njimi sodelujejo tudi: raper Trkaj, radijski voditelj na radiu Aktual Klemen Bunderla in raper 6Pack Čukur. Med najsrečnejšimi obiskovalci otvoritve je zagotovo bila Tadeja Babič iz Maribora, ki ji je Premium Pet poklonil celoletno zalogo hrane za njenega hišnega ljubljenčka. 

BQL v družbi Simone Mandl (center managerka Eroparka) in Petra Romih.

BQL v družbi Simone Mandl (center managerka Eroparka) in Petra Romih. foto: Nejc Fon

foto: Nejc Fon

foto: Nejc Fon

Azra Selimanović z Jaggerjem.

Azra Selimanović z Jaggerjem. foto: Nejc Fon

foto: Nejc Fon

foto: Nejc Fon

prejšnji članek
Obutev poletja, z elegantnim pridihom
Lepotičenje
Obutev poletja, z elegantnim pridihom
naslednji članek
Trenutek, ki si ga želi vsaka oboževalka Selene!
Obsedena!
Trenutek, ki si ga želi vsaka oboževalka Selene!
Preberite tudi