900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Mlada slovenska pevka je postala milijonarka!

28. 5. 2017; 11.39
Avtor: K.M.
ines erbus2

foto: Osebni arhiv

Ines Erbus, ki bo 2. junija nastopila na Aktualovem pozdravu poletju in največji roštiljadi v Sloveniji, je dosegla nekaj, kar si želi vsak glasbenik.

Simpatična svetlolasa pevka Ines Erbus že nekaj let s svojimi hiti navdušuje tako v Sloveniji kot tudi v sosednjih državah. To pa se vidi tudi po uspehu njenih največjih hitov, oziroma njihovih videospotov, s katerimi ji uspeva nekaj, kar si drugi glasbeniki le želijo. 

S pesmimi Moje oči plave, Malo se popilo in Kada cura časti, je namreč na youtubu že presegla magično številko 1 milijona ogledov, le-ta pa seveda iz dneva v dan še vztrajno raste. ''To mi pomeni ogromno, ker je neka konstanta. Imaš veliko izvajalcev, ki imajo en hit z velikim številom ogledov, a je vseeno drugače, če veš, da te del tvoje publike vedno spremlja in vidiš, da je to neka konstanta pri treh pesmih zapored. Zato sem zelo vesela, da me ljudje spremljajo. Očitno sem na pravi poti in gremo samo navzgor,'' nam je ob tem mejniku zaupala Ines. 

foto: Radio Aktual

foto: Radio Aktual

Pevka, ki bo naslednji petek nastopila na Aktualovem pozdravu poletju in največji roštiljadi v Sloveniji, kasneje pa se odpravlja še na največji glasbeni festival na Hrvaškem, CMC festival v Vodicah, pa ob tem poudarja, da je za to zaslužen tudi trud, ki ga vlaga v svojo glasbo in videospote. ''Istočasno, ko izdaš pesem, moraš izdati tudi videospot. Mislim, da brez njega ne moreš narediti nič. Trudimo se in veliko vlagamo. To pa niso mali denarji. Za sam primer ene pesmi in videospota se vložek giblje nad 5 tisoč evrov pa tja do 10 tisoč. Tako da ja, sem vesela, da je trud poplačan. Upam, da bo šlo v te smeri še naprej,'' je o svojem uspehu ponosno povedala svetlolaska, ki meni, da je promocija na youtubu trenutno najbolj pomembna. 

prejšnji članek
Zabavni eksperimenti, ki jih lahko narediš doma
Moj life
Zabavni eksperimenti, ki jih lahko narediš doma
naslednji članek
Kaj je tik pred finalom ušpičil Dejan Vunjak?
Obsedena!
Kaj je tik pred finalom ušpičil Dejan Vunjak?
Preberite tudi