požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Slovenija ostala brez finala Evrovizije

10. 5. 2017; 07.09
Avtor: K.M.
omarnaberevrosong

foto: Andres Putting/Eurovision

Omarju ni uspelo!

Včeraj je bil v ukrajinskem Kijevu na sporedu prvi polfinalni večer letošnjega izbora za pesem Evrovizije. Kot predzadnji je nastopil tudi predstavnik Slovenije, Omar Naber, ki pa je kljub odličnemu nastopu ostal brez nastopa v sobotnem finalu. 

Preberite še: Intervju - Omar Naber

Omar je v svojem drugem nastopu na pesmi Evrovizije stavil na minimalističen slog, saj je na odru nastopil sam, nekoliko dramatična je bila le koreografija. Svoj videz pa je nekoliko popestril s svetlečim suknjičem. Tudi letošnja taktika pa se mu žal ni obrestovala. 

Leta 2005 je Omar v ukrajinskem Kijevu s pesmijo Stop v polfinalu osvojil 23. mesto in se tudi takrat s svojim nastopom ni uvrstil v finale. 

V veliki finale so se uvrstili: Moldavija, Azerbajdžan, Grčija, Švedska, Portugalska, Poljska, Armenija, Avstralija, Ciper in Belgija. 

Poleg njih pa so v današnjem polfinalu nastopili še predstavniki Gruzije, Albanije, Črne Gore, Finske, Islandije, Češke,  Latvije in seveda slovenski predstavnik Omar Naber. 

Glasovanje je bilo tudi letos sestavljeno iz telefonskih glasovanj in glasov strokovnih žirij posameznih držav. 

V finalu jih že čakajo predstavniki ''velikih pet'' Italije, Francije, Nemčije, Španije in Velike Britanije, ki so tja uvrščeni avtomatsko, saj v Evrovizijsko blagajno prispevajo naveč denarja ter predstavniki gostiteljice Ukrajine. V četrtek bo na sporedu še drugi polfinalni večer, ki bo prav tako postregel z desetimi finalisti. Finalni večer se bo odvijal v soboto

prejšnji članek
Je tvoja najljubša barva rumena - kaj to pomeni?
Moj life
Je tvoja najljubša barva rumena - kaj to pomeni?
naslednji članek
Zakaj je tvoja zadnjica poraščena?
Lepotičenje
Zakaj je tvoja zadnjica poraščena?
Preberite tudi