hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Košarkar naj bo najboljši film festivala

18. 9. 2017; 01.00
Avtor: K.M.
kosarkar naj bo
Z največjim številom glasov s strani obiskovalcev je Košarkar prejel nagrado za najboljši film letošnjega festivala po izboru občinstva. Film pa je prejel tudi nagrado vesna v kategoriji za najboljšo scenografijo.

V okviru letošnjega FSF so poleg nagrade občinstva podelili nagrade Vesna, najvišje nacionalno odličje na področju filmske umetnosti, ki jih podeljujeta dve tričlanski žiriji. Film Košarkar naj bo, ki je svojo festivalsko pot začel že avgusta z udeležbo na Filmskem festivalu v Sarajevu, je bil nagrajen tako s strani občinstva kakor tudi s strani stroke. Strokovna žirija za celovečerne igrane, dokumentarne, animirane filme v sestavi Jasna Krajinovič, režiserka, dr. Peter Stanković, profesor in filmski zgodovinar in Zlatko Vidacković, programski direktor, filmski publicist je Košarkarja izbrala za film z najboljšo scenografijo.

Težko pričakovani slovenski otroško-mladinski film Košarkar naj bo si je do danes ogledalo že deset tisoč gledalcev. Film, ki nastal po istoimenski knjižni uspešnici Primoža Suhodolčana, v režiji Borisa Petkoviča, produkciji Gustav film in v koprodukciji z RTV Slovenija pa si od 14. septembra dalje lahko ogledate v kinematografih po vsej Sloveniji.

prejšnji članek
Zvezdniki moderne družine blesteli na rdeči preprogi
Obsedena!
Zvezdniki moderne družine blesteli na rdeči preprogi
naslednji članek
Vrača se oddaja Avto karaoke
Moj life
Vrača se oddaja Avto karaoke
Preberite tudi