rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

V kina prihaja film s Harryjem Staylsom

6. 7. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
harryfilm2
V svojem že desetem celovečernem filmu (Dunkirk) se je priljubljeni režiser Christopher Nolan posvetil pretresljivemu dogodku v drugi svetovni vojni, ki je zaznamoval ves svet.

Kratka zgodba:
Maj 1940, druga svetovna vojna. Nacisti so zaokrožili francosko pristaniško mesto Dunkirk (Dunkerque), z letaki tamkajšnjim prebivalcem in vojakom napovedujejo njihov na videz brezupen položaj. Zaradi sovražne vojske na eni strani in morja na drugi strani, se zdi, kot da ni možnosti za preživetje. Toda v Veliki Britaniji pripravljajo drzno reševalno akcijo, v uspeh katere sprva verjame zelo malo posameznikov. Kljub temu pa se nekaj pogumnih moških poda v boj, da bi rešili svoje tovariše. Na plažah pred Dunkirkom namreč 400.000 mož čaka na njihovo pomoč.

Igrajo: Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead, Mark Rylance, Tom Hardy, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard, James D'arcy in Barry Keoghan.

Filmski spektakel DUNKIRK si boste v kinu lahko ogledala od 20. julija dalje, med drugim bo 20. julija predvajan tudi na ljubljanskem gradu v okviru letnega kina Film pod zvezdami. 

prejšnji članek
V Novem Sadu pripravljeni na Exit
Moj life
V Novem Sadu pripravljeni na Exit
naslednji članek
Iščeš TOP rokovnik zase?
Moj life
Iščeš TOP rokovnik zase?
Preberite tudi