Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Vrača se film Prava nota

4. 7. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
PRAVA NOTA)
Barden Bellas se vračajo z novo porcijo vrhunskega petja in neustavljivega smeha.

Glasbena komedija PRAVA NOTA (Pitch Perfect) je leta 2012 kot eno največjih filmskih presenečenj postala svetovna uspešnica. Film je presegel prav vsa pričakovanja in si nabral zavidljivo število oboževalcev, ki zvesto sledijo zabavni zgodbi o študentkah, ki združijo glasbene moči in popeljejo njihovo a capella skupino do neslutenih uspehov. Pred dvema letoma sledilo prvo nadaljevanje, letos decembra pa se igralska zasedba glasbene skupine Barden Bellas vrača v Pravi noti 3. Dekleta obljubljajo še več smeha in užitkov ob njihovih vokalnih mojstrovinah.

V prvem delu smo spoznali svojeglavo brucko Beco, ki se je v novem študijskem okolju precej nehote znašla v dekliški a capella skupini Barden Bellas. V neustavljivi želji po nekdanji slavi je v svoje vrste povabila nenaveden nabor deklet, ki jih je družil dober glas in odlična pevska harmonija. Z veliko truda in dobre volje so Barden Bellas na koncu povsem pometle s hudo konkurenco na univerzitetnem tekmovanju vokalnih skupin.

V PRAVI NOTI 2 se je skupina podala na osvajanje novih vrhov. Udeležile so se svetovnega tekmovanja a capella skupin, kjer se vsake štiri leta pomerijo le najboljši in spet navdušile. Le kaj jih čaka v tretjem delu? Za najbolj radovedne je tu prvi napovednik.

Ali bodo dekleta tudi tokrat našla zmagovalno pravo noto, pa bomo izvedeli 21. DECEMBRA 2017.

prejšnji članek
Zaradi tega so zvezdniki besni na Kendall in Kylie
Obsedena!
Zaradi tega so zvezdniki besni na Kendall in Kylie
naslednji članek
Zasupaj v poletje
Obsedena!
Zasupaj v poletje
Preberite tudi