GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Finalisti šokirali s spremembami, zmagovalec je lahko le eden!

13. 1. 2018; 01.03
Avtor: K.M.
C350903E-4D57-4119-ADF2-A1817022FD6F
Danes se je odvilo napeto finale šova The Biggest Loser Slovenija. Veliki zmagovalec je z izgubljenimi kilogrami postal Bojan Papež!

Po več kot treh mesecih napornih treningov, odrekanj, vzponov in padcev, tako fizičnih kot tudi psihičnih, smo danes dočakali tudi sklepno dejanje priljubljenega šova o hujšanju. Prva sezona je poskrbela za številne napete trenutke in presenečenja, nič drugače pa ni bilo niti v finalni oddaji. Napeto tehtanje je prineslo končnega zmagovalca, Bojana Papeža, ki bo domov odnesel kar 50 tisoč evrov nagrade. Le-ta je bila namreč tisoč evrov za vsak izgubljen kilogram in omejena na 50 tisočakov. 

V velikem finalu so se spopadli trije moški in ena ženska, Indira, Iztok, Bojan in Aleksandar, čisto vsi pa so na finalno tehtanje prišli še dodatno spremenjeni, z dodatno izgubljenimi kilogrami in vidno spremembo, tako telesno kot tudi energijsko. Po napetem finalu pa je veliko zmago slavil Papež, ki ob koncu seveda ni skrival čustev.

Poleg velikega zmagovalca pa je nagrado dobil tudi favorit občinstva in pa tisti tekmovalec, ki je v zunanjem svetu izgubil največji odstotek svoje telesne teže. To je uspelo Boštjanu, ki je za nagrado dobil tisoč evrov. Po izboru gledalcev pa je spet slavil Bojan Papež.

prejšnji članek
Temu se MORAŠ v zvezi izogniti!
Moj life
Temu se MORAŠ v zvezi izogniti!
naslednji članek
Gigi je voščila Zaynu za rojstni dan
Obsedena!
Gigi je voščila Zaynu za rojstni dan
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija