Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Jumanji: Dobrodošli v džungli predpremierno v kinu od 26.12.

25. 12. 2017; 09.54
Avtor: Oglasno sporočilo
jmi_itlrA_p3_still088714_Fin3_2048_FM_R
Čarovnija prvega Jumanjija v pustolovskem nadaljevanju, ki je pripravljeno zaznamovati tudi novo generacijo.

Medtem ko odštevamo zadnje dni do nove pustolovske filmske uspešnice Jumanji: Dobrodošli v džungli, vam ob tej priložnosti predstavljamo ekskluziven prispevek, kjer se igralska ekipa filma spominja prvega Jumanjija iz leta 1995.

Igralci novega Jumanjija odkrito razlagajo, kako je prvi film vplival na novega in na njih same. Zlasti velja izpostaviti pokojnega Robina Williamsa, ki je vsem znan po prvem Jumanjiju in številnih drugih nepozabnih vlogah, po svoje pa je tudi njegova zasluga, da jih je zgodba Jumanjija tako prevzela, ko so bili mlajši. Ekipa novega filma dobro ve, kako je prvi Jumanji marsikomu zaznamoval otroštvo, zato je hotela obdržati ta duh filma in vnesti zgodbo, ki bi se naravno navezovala nanj ob uvedbi številnih novosti, sprememb in nadgradenj, zlasti s tehničnega stališča.

Pustolovski hit JUMANJI: DOBRODOŠLI V DŽUNGLI bo pri nas na sporedu predpremierno od 26. decembra.

Kaj nate čaka tokrat?

Tudi tokrat je igra v središču zgodbe, in sicer najbolj posebna igra na svetu, ki je komaj čakala, da jo kdo spet vzame v roke, figure pa so tokrat v rokah Dwayna Johnsona, Kevina Harta, Jacka Blacka in Karen Gillan. V prvem Jumanjiju je igra oživela in vsa bitja iz Jumanjija so prišla v resnični svet. Tokrat je ravno obratno. Naši liki pridejo v svet Jumanjija, kjer bodo morali v realnih okoliščinah dokončati igro, sicer bodo za vedno obtičali v Jumanjiju.

Da bo vse skupaj zanimivejše, se v igro preselijo v telesih avatarjev, ki so jih izbrali pred začetkom igre, na da bi se zavedali pomena svojih odločitev.

Z združenimi močmi in z novimi sposobnostmi bodo morali priti do konca in premagati igro, kar bo nedvomno največji izziv njihovih življenj.



prejšnji članek
To je soba Maddie Ziegler
Obsedena!
To je soba Maddie Ziegler
naslednji članek
Vate se bo zaljubil v petih korakih
Moj life
Vate se bo zaljubil v petih korakih
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija