Priljubljena vlogerka navdušuje z glasbeno kariero

Komaj 18-letna Marija navdušuje s svojimi glasbenimi projekti.

Foto: Kosta Djuraković

Poznaš Marijo Žeželj? Gre zagotovo za eno izmed najbolj priljubljenih najstnic na področju nekdanje Jugoslavije. Punca prihaja iz Srbije in ima zelo priljubljeni youtube kanal, kjer objavlja DIY nasvete, ideje in utrinke iz svoje zasebnosti. Več si lahko ogledaš tukaj: Marija Žeželj

V letošnjem letu pa je mlada Marija pričela tudi z glasbeno kariero. Po izjemnem uspehu debitantskega singla "Dance Like Nobody's Watching" se je Marija podala na novo glasbeno popotovanje s singlom "Louder Than A Drum", ki je zdaj dobil tudi vizualno podobo. 

"Louder Than A Drum" je živahna plesna pop skladba, s katero nas Marija popelje v zakulisje svojega vznemirljivega življenja. Skladba govori o različnih situacijah, s katerimi se Marija vsakodnevno srečuje, in opisuje zgodbo njenega razvoja iz najstnice v mlado in neodvisno žensko, ki vedno ostaja zvesta svojemu srcu in intuiciji.Marija je pri snemanju novega singla nadaljevala sodelovanje z avstrijskim dvojcem Popmaché, ki se je podpisal pod njen debitantski singel "Dance Like Nobody's Watching", poskrbel pa je tudi za remix omenjene skladbe.

Med objavo prve in druge skladbe se je v Marijinem življenju zgodilo veliko: krasila je naslovnico srbske izdaje revije Cosmopolitan, odpotovala je v Coca Cola WOAH Summer House in sodelovala s poljskim dvojcem AbstrachujeTV in švedskim Roomiejem,"Dance Like Nobody's Watching" pa se je medtem zavihtel na vrhove srbskih in regionalnih glasbenih lestvic. Spot za njen prvi singel je zbral več kot 14 milijonov ogledov na Marijinem YouTube/VEVO kanalu in se znašel na vrhu trending seznamov na YouTubeu v Srbiji in v regiji, pa tudi v Švici, Avstriji, Nemčiji in na Švedskem.