zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zgodovinski uspeh skupine One Direction

2. 11. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
One Direction

One Direction foto: Facebook

Kljub premoru jim je uspelo to!

Britanska skupina One Direction, ki si je lani po uspehu petega albuma Made in the A.M. vzela premor, je v tem času spisala zgodovino Billboardove lestvice najbolj priljubljenih albumov v ZDA. Postali so druga skupina, katerih trije člani so se s samostojnimi albumi zavihteli na vrh te lestvice. To je doslej uspelo le legendarnim The Beatles.

Kot poroča BBC, se je nazadnje na vrh lestvice, na kateri je tedensko razvrščenih 200 najbolj priljubljenih albumov v ZDA, zavihtel Niall Horan s svojim debitantskim albumom Flicker. Pred tem je to uspelo še Harryju Stylesu z albumom Harry Styles in Zaynu Maliku z albumom Mind of Mine. Tako se se izenačili s člani liverpoolske skupine The Beatles, ki si je ta rekord lastila vse od leta 1971.

Rekord Beatlov bo po napovedih BBC bržkone kmalu tudi presežen. Dva člana skupine One Direction Louis Tomlinson in Liam Payne namreč še čakata na izdajo svojih solo albumov. Za zdaj kaže, kot navaja BBC, da bo vsaj Paynu to zlahka uspelo, saj njegov prvi singl Strip That Down, ki ga je napisal Ed Sheeran, velja za doslej najbolj prodajani singl katerega od članov te priljubljene fantovske skupine.

Skupina se je sicer na vrhu Billboardove lestvice priljubljenih albumov znašla štirikrat.

prejšnji članek
Kaj se dogaja med Seleno in Justinom?
Obsedena!
Kaj se dogaja med Seleno in Justinom?
naslednji članek
Po nesreči v ljubezni zdaj velika čast za Seleno Gomez
Obsedena!
Po nesreči v ljubezni zdaj velika čast za Seleno Gomez
Preberite tudi