Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Prava nota 3 v kinih še pred koncem leta

26. 9. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
PRAVA NOTA 3_Barden Bellas1
Barden Bellas se odpravljajo na poslovilno turnejo. Pri nas se bodo ustavile konec decembra.

Glasbena komedija PRAVA NOTA (Pitch Perfect) je leta 2012 kot eno največjih filmskih presenečenj postala svetovna uspešnica. Film je presegel vsa pričakovanja in si nabral zavidljivo število oboževalcev, ki zvesto sledijo zabavni zgodbi o študentkah, ki združijo glasbene moči in popeljejo svojo a capella skupino do neslutenih uspehov. Pred dvema letoma je sledilo prvo nadaljevanje, letos decembra pa se bomo z Barden Bellas v PRAVI NOTI 3 družili na njihovi poslovilni turneji. Dekleta obljubljajo, da nas ob njihovih vokalnih mojstrovinah čaka nova porcija glasbenih užitkov in smeha. Od nas se bodo poslovile z odlično muziko, iskrivim humorjem in domislicami, ki jim ni para.

V prvem delu smo spoznali svojeglavo brucko Beco, ki se je v novem študijskem okolju znašla v dekliški a capella skupini Barden Bellas. V neustavljivi želji po nekdanji slavi je v svoje vrste povabila skupino deklet, ki jih je družil dober glas in odlična pevska harmonija. Z veliko truda in dobre volje so Barden Bellas na koncu povsem pometle s konkurenco na univerzitetnem tekmovanju vokalnih skupin. V PRAVI NOTI 2 so se udeležile svetovnega tekmovanja a capella skupin in spet navdušile. Čeprav je skupina, potem ko so pevske prijateljice končale kolidž in se odpravile vsaka po svoje, skoraj razpadla, pa se v PRAVI NOTI 3 pojavi nova priložnost za pevski uspeh. Barden Bellas se odpravijo čez lužo, kjer se pridružijo trem glasbenim skupinam, ki so izbrane za nastop na koncertu v podporo vojakom po Evropi.

ZANIMIVOSTI:

Dekletom se bo v filmu pridružil odlični John Lithgow, ki slovi tudi kot odličen pevec. Še prej ga bomo v naših kinih lahko gledali v družinski komediji Očka proti fotru 2.

Prva dva dela glasbene komedije sta v svetovne filmske blagajne prinesla več kot 400 milijonov dolarjev.

Na zabavi ob koncu snemanja tretjega dela so obiskovalcem pokazali prizor, v katerem Badren Bellas v bazenu nastopajo kot sinhrone plavalke.

prejšnji članek
Niall Horan je moral odpovedati koncert
Obsedena!
Niall Horan je moral odpovedati koncert
naslednji članek
Kdaj te je nazadnje poklical?
Moj life
Kdaj te je nazadnje poklical?
Preberite tudi