Kaj o filmu Harryja Stylesa pravijo kritiki?

V kinematografe je že prišel film Dunkirk, v katerem ima svojo vlogo tudi Harry Styles. V Sloveniji si ga boš lahko ogledala od 20. julija dalje.

Foto: Profimedia

Zgodovinski film Dunkirk režiserja Christopherja Nolana je resnična zgodba iz časa 2. svetovne vojne in hkrati filmski prvenec priljubljenega glasbenika. Po prvih predvajanjih je bilo objavljenih že kar nekaj ocen, kaj pa pravijo o Harryju. 

Kot je že znano, je režiser pred dnevi razkril, da se takrat, ko je Harryja najel za njegovo vlogo, ni zavedal obsežnosti pevčeve slave, ki je zdaj velikokrat bolj pomembna kot sama vsebina filma. Kar pa gre kar malo na živce ostalim igralcem, saj tu glasbena kariera Harryja resnično ni pomemben faktor. Zato so se vsi spraševali, kako se bo Harry Styles dejansko odrezal. 

''Dunkirk, v katerem igrajo Mark Rylance, Harry Styles, Kenneth Branagh, James D’Arcy, Cillian Murphy in Tom Hardy, dobiva visoke ocene zaradi močnega vpliva slike in odlične predstave igralcev, ki nimajo veliko dialoga,'' je eden izmed kritikov zapisal na twitterju. ''Številni so se spraševali o Harryju Stylesu in drugih neznanih igralcih. Vsi so odlični, ampak Dunkirk ni film o njih,'' je še eden izmed zapisov. 

dunkirk.jpg

Spodaj pa si preberi še nekaj komentarjev: 

''In za tiste, ki sprašujete. Harry Styles je v filmu dober, bil je prijetno presenečenje.''

''Harry Styles in ostali igralci so naredili močan vtis v filmu Dunkirk.''

''Tom Hardy ima 10 vrstic je je neverjeten. Ljudje, Harry Styles zna igrati!''