Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Proslavljaj PRVI DAN PRIHODNOSTI!

15. 12. 2016; 09.52
Avtor: Oglasno sporočilo
14. decembra bomo proslavili 1. Dan prihodnosti
Hmmm. Kako pogosto razmišljaš o svoji prihodnosti? Če pomisliš za nazaj, se boš najbrž strinjala z nami, da posameznikova dejanja v sedanjosti močno vplivajo na prihodnost, ki nam že maha izza ovinka.

Da boš o tem, kaj je pred tabo razmišljala pogosteje, te bosta na 1. slovenski Dan prihodnosti spodbudila kar priljubljeni radijec Denis Avdić in smučarski skakalec Robert Kranjec.

Razmisli o svoji viziji
Staro pravilo pravi, da je za spremembo potrebno začeti pri sebi, ne drugih. 14. december bo zato razglašen za prvi slovenski Dan prihodnosti, namenjen pa bo spodbudi predvsem mladih, da razmišljajo o svojih vizijah in željah glede življenja v prihodnosti. Kljub temu, da si še mlada in je vse življenje še pred tabo, je dobro imeti vizijo za prihodnost.

Svojo željo lahko oddaš v pravo časovno kapsulo
Prva osebna zavarovalnica, ki je pokrovitelj družbeno odgovornega projekta, bo na prvi slovenski Dan prihodnosti ob 11. uri v središču Ljubljane, pred Mesarskim mostom, postavila prvo pravo časovno kapsulo, ki bo kasneje preseljena tudi na druge lokacije. Vanjo bodo prav vsi lahko oddali svoje želje in vizije glede življenja v prihodnosti, Prva bo nato časovno kapsulo shranila, čez 20 let pa nas čaka javna razstava vseh vizij in želja!

Se strinjaš z našo uvodno trditvijo o prepletenosti trenutnih odločitev in prihodnosti? Odločitve so stalnica, vse skupaj pa bo šlo še lažje, če boš imela jasno vizijo in želje, ki te usmerjajo in motivirajo. Ter seveda partnerja, ki ti stoji ob strani – zato vabljena tudi na Facebook profil Prve zavarovalnice.


Na mladih svet stoji
Ideja, ki v ospredje postavlja vas mlade, je blizu tudi poslanstvu Zveze tabornikov Slovenije, ki prav tako spodbuja mlade k proaktivnosti, skrbi za osebni razvoj in svojo svetlo prihodnost. Prva osebna zavarovalnica jim bo zato za njihovo aktivnost, družbeno odgovorno delo ter vpetost v družbo predala donacijo, ki bo mladim in entuziastičnim tabornikom pomagala pri uresničevanju njihove vizije ter vplivu na prihodnost.

Prva pa si želi, da bi z Dnevom prihodnosti k vizionarstvu spodbudili tudi druge. Zato lahko svojo vizijo vsak odda tudi v virtualno časovno kapsulo na spletnem mestu www.casovnakapsula.prva.net.







prejšnji članek
''Nisem družabna - raje sem doma''
Obsedena!
''Nisem družabna - raje sem doma''
naslednji članek
Raj za športne navdušence
Obsedena!
Raj za športne navdušence
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija