Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Te jedi moraš poskusiti!

20. 5. 2017; 08.50
Avtor: M.T.
zajtrk1
Ideje za zdrav, hiter in odličen zajtrk!

Pravijo, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva, zato ga res ne moreš kar izpustiti. Zagotovo pa se je tudi tebi kdaj zgodilo, da ti je zmanjkalo idej, kaj bi jedla za zajtrk. Mi ti predstavljamo štiri odlične ideje za zdrav, hiter in naravnost odličen zajtrk, ki ti bo zagotovo polepšal jutro.

Smuti z ovsenimi kosmiči

V mešalnik daj banano, pest zmrznjenih malin, borovnic ali jagod in ovsene kosmiče. Vse skupaj zalij z mlekom in zmešaj.

Lososov topli sendvič

Odreži dve tanki rezini kruha (mi obožujemo ajdov kruh z orehi) ali vzemi kruh za tople sendviče. Namaži ju z maslom, dodaj rezino prekajenega lososa in nanj položi mocarela sir. Popeči v opekaču, da se sir stopi. Po želji lahko dodaš še rukolo ali solatne liste.

Kruhki z jagodami

Kakor se to čudno sliši garantiramo, da je zelo okusno! Kos kruha premaži z navadnim mlečnim ali sirnim namazom in nanj položi na kolobarje narezane jagode. Mmmmm

Grški jogurt z kosmiči in sadjem

V skodelico daj grški jogurt. Vanj dodaj polnozrnate kosmiče, indijske oreščke, mandeljne, orehe in/ali lešnike. Notri na majhne koščke nareži še sadje, ki ga imaš doma, kot jabolko, jagode, banano, borovnice, maline itd. Vse skupaj premešaj in odličen zajtrk je narejen.

prejšnji članek
Mackenzie Ziegler ne počiva
Obsedena!
Mackenzie Ziegler ne počiva
naslednji članek
Harry Styles končno v avto karaokah
Obsedena!
Harry Styles končno v avto karaokah
Preberite tudi