gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Med telovadbo moraš zamenjati spodnje perilo

6. 9. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
spodnjeperilovadba
Zamudno, a obvezno opravilo.

Čeprav se ti v večini primerov zelo mudi na športno vzgojo, ali kakšno drugo aktivnost, pa moraš vseeno poskrbeti še za nekaj podrobnosti, ki se ti morda zdijo nepomembne, a so vseeno zelo pomembne za tvoje zdravje. Med njimi je tudi spodnje perilo. 

Si vedela, da moraš pred in po vsaki vadbi zamenjati spodnje perilo? Ne. No, za to je več razlogov. Za začetek moraš med vadbo uporabljati spodnje perilo, ki diha (bombaž ali lycra) in ne satena, ali čipke. V spodnjih hlačkah se moraš med vadbo počutiti udobno, hkrati pa mora tvoja koža čim bolj dihati. Hkrati med vadbo ne nosi tangic, kljub temu, da lahko v oprijetih pajkicah izpadejo zelo zapeljivo. Zaradi odprtosti pa lahko med vadbo hitro preneseš kakšno bakterijo, ki si je ne želiš. 

Hkrati moraš spodnje perilo zamenjati tudi po vadbi, saj je to, ki si ga nosila, vlažno od pota in tako predstavlja gojišče bakterij. 

Zamenjaj pa tudi nedrček. Namesto dnevnega nedrčka med vadbo nosi športnega, zaradi enakih razlogov in pa tudi zato, ker ti športni nedrček nudi potrebno oporo. 

prejšnji članek
Selena Gomez delila redko fotografijo z The Weekndom
Obsedena!
Selena Gomez delila redko fotografijo z The Weekndom
naslednji članek
Rokovnike dobijo ...
Moj life
Rokovnike dobijo ...
Preberite tudi