Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako sladke pijače izločiš iz svoje prehrane?

7. 8. 2017; 12.15
Avtor: K.M.
soda
Sladke pijače, ali gazirane pijače, te lahko hitro zasvojijo. Vseeno pa se potrudi, da jih čim bolj izključiš iz svoje prehrane.

Zaradi umetne predelave, umetnega sladkorja in številnih aditivov, so sladke in gazirane pijače tiste, ki te lahko kar hitro zasvojijo. Njihov okus je tisti, ki si ga zaželiš in jih zato večkrat izbereš pred naravnimi sokov in vodo. Kljub temu, da so le-ti veliko bolj zdravi, osvežujoči in hranilni. Zate smo pripravili nekaj nasvetov, ki ti bodo pomagali pri tem, da jih boš vsaj delno, če ne popolnoma, izpustila iz svoje prehrane. 

Začni zmanjševati količino popitih sokov ...

Drži se svojih načel in se potrudi, da sama od sebe zmanjšaš dnevno količino vnesenih sokov. Začneš lahko že s tem, da kupiš manj sokov in jih tako nimaš na dosegu roke. 

Mešaj jih z vodo

Umetne in gazirane sokove zmešaj z vodo, saj na ta način avtomatsko popiješ manjše količine, hkrati pa v telo vnašaš tudi vodo. 

Začni brati etikete, predvsem del, kjer so napisane kalorije

Po tem boš ugotovila, da so morda ravno sokovi tisti, ki so krivi, da se rediš, ali pa da kljub telovadbi in hujšanju ne izgubiš niti kilogramčka.

Ko si žejna, popij vodo ...

Vedno! Po popitem kozarcu vode, boš imela manjkrat občutek, da želiš piti umetne in gazirane sokove. Tudi, ko si v lokalu, se potrudi in naroči vodo, predvsem, če piješ kavo ...

Pij naravne sokove

Kopi si pomaranče in limone ter si doma pripravi svež sok. Počutje bo boljše, saj so ti sokovi boljši za tvoje zdravje in ti dajo več energije. 

prejšnji članek
To je Miley Cyrus posvetila svojemu fantu
Obsedena!
To je Miley Cyrus posvetila svojemu fantu
naslednji članek
Fant Maddie Ziegler ji naredi makeup!
Obsedena!
Fant Maddie Ziegler ji naredi makeup!
Preberite tudi