Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj vse ti lahko tvoje prsi povejo o tvojem zdravju?

21. 6. 2017; 04.30
Avtor: K.M.
prsi
Ne boš verjela ...

Tvoje prsi ti lahko o tvojem zdravju povedo kar veliko stvari. Včasih na to niti ne pomisliš, a moraš biti na svoje prsi zelo pozorna. Že najmanjša sprememba lahko pokaže, da se s tvojim zdravjem in telesom nekaj dogaja. 

Kaj vse ti tvoje prsi lahko pokažejo:

  • Bliža se tvoja menstruacija, saj tvoje prsti postanejo rahlo vnete in hkrati zelo občutljive. No, podoben znak kaže tudi na morebitno nosečnost, zato na to ne smeš pozabiti.
  • Hujšaš, kar se pozna na velikosti tvojega nedrčka, ki je kar naenkrat premajhen. Podobno se ti bo zgodilo tudi takrat, ko se boš redila. 
  • Z nedrčkom škodiš zdravju svojih prsi, saj ti le-ta ni prav in te povsod tišči. Ali pa ga ne menjaš, oziroma umivaš dovolj pogosto, kar pa na koži povzroči vnetja, srbečico, dermatitis ...
  • Če so prsi vse otečene tudi v času, ko se menstruacija ne bliža, lahko to kaže na dejstvo, da tvoje telo zadržuje vodo, kar pa je posledica prekomernega vnosa soli v telo. 
  • Vse hujše in dolgotrajne bolečine ter spremembe pa lahko kažejo na hujšo bolezen. Zato v takšnem primeru obišči svojega zdravnika. 
prejšnji članek
Teh trendov ličenja se izogibajte
Lepotičenje
Teh trendov ličenja se izogibajte
naslednji članek
5 znakov, da si mu všeč
Moj life
5 znakov, da si mu všeč
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska