stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Na Bledu imajo najboljši sladoled na svetu

12. 9. 2017; 01.52
Avtor: K.M./STA
sava hotels sladoled
Bled je s pomočjo novega sladolednega okusa Sladogled, ki so ga za letošnje poletje pripravili v Slaščičarski delavnici Hotela Park na Bledu, osvojil naziv najboljše sladoledne destinacije na svetu.

Kot so danes sporočili iz Sava Turizma, tako Bled ob originalni blejski kremni rezini, ki jo v Slaščičarski delavnici Hotela Park izdelujejo že od leta 1953, na svetovni zemljevid sladkih poželenj po novem postavlja tudi sladoled. Že na lanskoletnem tekmovanju se je Bled z okusom kremne rezine uvrstil na tretje mesto najboljših sladolednih destinacij na svetu, letos pa se je s Sladogledom zavihtel na vrh lestvice sodelujočih destinacij.

Sladogled s temno čokolado, kvinojino sladoledno kremo z mandlji, cimetom in rozinami ter mascarponejem, poleg odličnega okusa nosi v sebi tudi zgodbo, pravi direktorica Sava Hotelov Bled Mojca Krašovec. "Sladogled je zgodba o Bledu, ki obiskovalcem ponuja najlepše razglede - na jezero z otočkom, grad in okoliške gore," je pojasnila.

Glasovanje za najboljšo sladoledno destinacijo na svetu je potekalo od 8. maja do 31. avgusta. Za naziv se je letos potegovalo 18 sladolednih destinacij z vsega sveta. Sladogled pa je prepričal mednarodno žirijo s sistematičnim načinom promoviranja Bleda v povezavi s sladoledom.

prejšnji članek
Če si po horoskopu to, je pred tabo pomemben teden
Moj life
Če si po horoskopu to, je pred tabo pomemben teden
naslednji članek
FOTO: Gigi Hadid na modni brvi izgubila čevelj
Lepotičenje
FOTO: Gigi Hadid na modni brvi izgubila čevelj
Preberite tudi