Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj spalni položaj pove o tvoji osebnosti?

24. 2. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
spalnipolozaj

foto: Profimedia

Tokrat smo pod drobnogled vzeli spalne položaje.

Si se že kdaj vprašala, kaj pove o tebi položaj spanja in kaj to govori o tvoji osebnosti. Preveri svoje najljubše spalne položaje in kaj pomenijo. 

A) POLOŽAJ ZARODKA
Položaj fetusa je najbolj priljubljen položaj, saj tako spi največ ljudi. Čeprav je podoben tistemu, ko smo bili še v maternici, pa je značilen predvsem za sramežljive osebe, ki pa so tople in imajo dobro srce. Raziskave so tudi pokazale, da so takšni ljudje po navadi samozavestni na zunaj, na znotraj pa so zelo občutljivi.

B) RAVEN STRANSKI POLOŽAJ ALI POLOŽAJ KLADE


Če spiš kot klada, z iztegnjenimi rokami ob telesu, potem to pomeni, da si zelo zaupljiva do drugih ljudi in nimaš težav s tem. Si zelo odprta oseba. V tej poziciji navadno spijo zelo družabni in sproščeni ljudje.

C) SKLONJEN STRANSKI POLOŽAJ ALI POLOŽAJ HREPENENJA
Tudi ti pogosto spiš na boku in imaš iztegnjene roke pred seboj? Potem ti je položaj hrepenenja pisan na kožo. Čeprav je zate značilno, da se brez težav odpreš drugim ljudem in si odprta za novosti, pa si obenem tudi zelo skeptična in nezaupljiva. Ta tvoja neodločnost se izraža predvsem v rokah, za katere tudi med spanjem pogosto ne veš, kam bi jih dala.

D) VOJAŠKI POLOŽAJ
Če spiš v vojaškem položaju, potem zate velja, da si v družbi pogosto zadržana in nekomunikativna, saj težko zaupaš drugim ljudem. Za vojaški položaj tudi velja, da je običajno všeč tistim, ki imajo zase postavljene zelo visoke cilje in standarde ter od sebe pričakujejo največ.

E) POLOŽAJ PADALCA


Tudi ti pogosto ležiš na trebuhu in je tvoja glava obrnjena vstran? Če z rokami objemaš še vzglavnik, potem ti je položaj padalca pisan na kožo. Si sicer zelo družabna oseba, vendar težko preneseš kritiko. Ne maraš, če te ljudje kritizirajo brez vzroka in za to nimajo prav nobenega argumenta. Pogosto si napeta in občutljiva, a obenem zelo dobra v sprejemanju hitrih odločitev.

F) POLOŽAJ MORSKE ZVEZDE
Če pogosto ležiš na hrbtu, z iztegnjenimi rokami in nogami, potem imaš srečo, saj zate velja, da si zelo dobra v tem, da rada prisluhneš in pomagaš drugim ljudem. Tisti ljudje, ki spijo v položaju morske zvezde, so dobri prijatelji, prijetne osebe, ki pa ne prenesejo, če so vedno v središču pozornosti.

prejšnji članek
9 razlogov, zakaj je kul biti samski
Moj life
9 razlogov, zakaj je kul biti samski
naslednji članek
Scott Disick je priznal, da hodi s Sofio Richie
Obsedena!
Scott Disick je priznal, da hodi s Sofio Richie
Preberite tudi