požar Škofljica
Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine Škofljica s pozivom vsem mladim staršem z otroki

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zaradi tega ne smeš jokati

29. 7. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
deklejokanje
Včasih ni vredno ...

1.SLABIH PRIJATELJIC


S prijateljicami je prav tako s fanti, ko si enkrat z njimi v »zvezi« je prav tako težko iti narazen, tudi če sta se med seboj popolnoma spremenili. Obstajajo dobre in slabe prijateljice, a ko imaš človeka rad, je včasih težko spregledati kdaj je prijateljica slaba. Te večkrat spravi v slabo voljo kot v dobro? Te pred prijatelji spravlja v neprijeten položaj? Vedno govori o sebi, ko pa ji ti poveš kaj o sebi, čez dva dni že pozabi, da si ji karkoli povedala? No, takšna prijateljica zagotovo ni prijateljica. Vajin odnos je bolj kot ne enostranski, kar pa te zagotovo dela žalostno. Zato ne pusti več, da te ta odnos veže in žalosti, temveč se enostavno umakni. Če imaš željo odnos rešiti se lahko tudi pogovoriš, a če ne bo nič bolje, je najboljša rešitev, da gre vsaka od vaju svojo pot.

2. LJUBOSUMJA


Ljubosumju in posesivnosti se poskusi izogniti kolikor se le da, saj ne prinašata nič dobrega. Poskusi ugotoviti od kje izvira tvoja ljubosumnost. Morda iz nezaupanja ali pa slabih izkušenj iz prejšnjih razmerij? Ali pa te je morda tedanji fant prevaral, si mu oprostila in sta še vedno skupaj? Če velja prvo, potem ni pravično, da zaradi tvojih preteklih izkušenj trpi tvoj sedanji fant. V primeru, da te je fant prevaral pa se vprašaj, če je smiselno, da sta še vedno skupaj, če mu ne zaupaš več. Zaupaj ali pa se z njim razidi, če se nočeš ves čas vrteti v začaranem krogu ljubosumja in solz. Z jokom in ljubosumjem boš prej povzročila, da se bo uresničilo ravno to, kar te najbolj skrbi. Vedi, da če te bo imel namen prevarati te bo prevaral, če te bo to skrbelo ali pa ne.

3.  SLABIH OCEN
Joku in stoku zaradi slabe ocene rečemo en velik ne. Lahko si razočarana nad seboj, a brez joka. Ponavadi kolikor truda vložiš takšno oceno dobiš. Če si se vseeno veliko učila in ocena ni temu primerna pa se ne obremenjuj preveč, saj si dala vse od sebe. Slabo oceno si vzemi kot opozorilo, da bi mogoče lahko nekaj ur več na teden preživela med knjigami. Zagotovo pa si je ne jemlji osebno in ne misli, da nisi ničesar sposobna. Sposobna si toliko, kolikor se boš za določeno zadevo zavzela in se ji posvetila.

prejšnji članek
Ta stvar, ki jo počneš vsak dan, je zelo nevarna
Moj life
Ta stvar, ki jo počneš vsak dan, je zelo nevarna
naslednji članek
Kako naj povem fantu, da ne čutim tega, kar čuti on?
Moj life
Kako naj povem fantu, da ne čutim tega, kar čuti on?
Preberite tudi