stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To o tebi razkriva ura tvojega rojstva

22. 4. 2017; 02.00
Avtor: Ana K.
time
Ob kateri uri si bila rojena?

Si kdaj pomislila na to, da lahko ura tvojega rojstva o tebi pove veliko? Če še nisi, je pravi čas, da začneš razmišljati o tem. Preveri, ob kateri uri si se rodila in ugotovi, ali opis, ki velja za določeno uro rojstva ustreza opisu tvojega značaja.

Kot prvo zanimivost naj ti povemo, da naj bi se lažje učila tisti čas, kot je bil čas tvojega rojstva. Torej, če si rojena zjutraj, si bolj jutranji tip za učenje, če pa zvečer pa ti bolj leži večerno učenje. Sedaj pa prehajamo na določene ure, ki bodo razkrile določeno zanimivost iz tvojega karakternega življenja.

Si rojena med 00:00 – 02:00 h?
Potem si zelo praktična in vedoželjna oseba. Neprestano rada odkrivaš nove stvari in to te napolni z energijo, hkrati pa se z novostmi brez težav soočiš, ker si iznajdljiva.

Rojena med 02:00 - 04:00 h
Če si rojena med drugo in četrto uro ponoči, potem ti lahko rečemo garač. V življenju si zastavljaš preveč dela in to vpliva na tvoje družabno življenje. Najraje si sama in počneš svoje stvari. Drži?


Rojena med 04:00 - 06:00 h
Si dekle, ki sledi svojim ciljem in željam. Če si nekaj zastaviš, boš to tudi dokončala, četudi bodo zaradi tega trpele druge stvari.

Rojena med 06:00 - 08.00 h
Si zelo čustvena oseba. Ne preneseš, da bi ljudje okoli tebe trpeli, zato se jim trudiš na vse pretege pomagati. Vseeno pa pazi, da te kdo zaradi tega ne izkoristi, saj veš, da zna biti dobrota, kdaj pa kdaj sirota.

Rojena med 08:00 – 10:00 h  
Če si rojena med osmo in deseto uro zjutraj, zate velja, da si zelo ljubeznivo dekle. Obožuješ naravo, saj te pomirja. Prav tako imaš zelo rada glasbo. Zelo dobro bi bilo, da se lotiš igranja kakšnega instrumenta

Rojena med 10:00 - 12:00 h


Ta ura rojstva je rezervirana za vodje. Si odlična voditeljica in mentorica, zato razmišljaj v tej smeri, da si izbereš poklic, kjer ti bo omogočeno izraziti tvoj dar.

Rojena med 12:00 - 14:00 h
Če si bila rojena okoli poldneva, potem se ti pripisuje moč in vpliv. Izžarevaš namreč posebno energijo, ki jo imajo ljudje okoli tebe zelo radi.

Rojena med 14:00 - 16:00 h
Ti si oseba, ki ne maraš načrtov. Obožuješ pot v neznano in odkrivanje še neodkritega. Pomisli, da bi se usmerila v takšen poklic, kjer boš morala raziskovati. Na primer medicina, farmacija, arheologija …

Rojena med 16.00 – 18:00 h
Si oseba, ki obožuje mir, red in tišino. Hrup te spravlja ob živce, zato se izogibaš gneči in množicam ljudi. Je res, da si najraje doma ob svoji družini in v družbi oseb, ki jih imaš rada?



Rojena med 18:00 - 20:00 h
Si rojena okoli šeste zvečer? Potem si zelo delovna oseba. Nikoli ti ni nič težko narediti. Delo te krepi in v njem najdeš smisel.

Rojena med 20:00 - 22:00 h
Si bila rojena med osmo in deseto zvečer? Potem obožuješ majhne otroke. Imaš mlajšo sestrico ali bratca? No, pomisli, kako rada ga/jo paziš in ji predajaš svoje znanje. V prihodnosti pomisli na poklic učiteljice ali vzgojiteljice.

Rojena med 22.00 - 24:00 h
Ti si ljubiteljica tradicije. Največ ti pomenijo prazniki Božič, Velika noč, rojstni dnevi, to so dnevi, ki ti veliko pomenijo in jih želiš preživeti v krogu najbližjih. Za družino bi dala vse.


Ali napisano drži tudi zate ?

prejšnji članek
FOTO: Cara Delevingne in Jaden Smith ujeta skupaj
Obsedena!
FOTO: Cara Delevingne in Jaden Smith ujeta skupaj
naslednji članek
Skrivnosti športnega nedrčka
Obsedena!
Skrivnosti športnega nedrčka
Preberite tudi