mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Srečna dekleta so …

14. 3. 2017; 08.29
Avtor: Ana K.
Razkrivamo šest zapovedi za srečo.

Imaš težave s tem, da ne znaš biti srečna? Morda boš s šestimi zapovedmi odkrila, da v resnici si srečno dekle ali pa vsaj spoznala način kako lahko postaneš srečna.

1. SREČNO DEKLE SE SPREJEMA TAKO KOT JE
Srečno dekle ve, da ima napake. Vsak človek jih ima. Ampak ona se ne obremenjuje z njimi. Veseli se stvari, ki jih zares dobro zna. Ponosna je nase in na svoje uspehe, kar pa je ključno je to, da verjame vase in v svoje sposobnosti.

2. SREČNA DEKLETA SO OPTIMISTIČNA
Če najdeš razlog za smeh tudi v najhujšem trenutku si na pravi poti. Optimistična dekleta gledajo na svet pozitivno. Če je kozarec napol napolnjen z vodo bodo rekle, da je napol poln in ne napol prazen. Torej ne pozabi na pozitivno naravnanost. Ta bo sprožila hormon sreče.

3. SREČNO DEKLE SI ZASTAVLJA DOSEGLJIVE CILJE
Če si boš zastavljala cilje, za katere veš, da jih ne moreš doseči, si brcnila v temo. Tako ne boš nikoli srečna, ker boš vedno hrepenela po nečem nedostopnem. Zastavi si realistični cilj. Takšnega boš zagotovo dosegla, ker ga je pač možno doseči ali celo preseči. Razlogov za veselje tako ne bo manjkalo.



4. SREČNA DEKLETA IMAJO RADA DRUŽBO
Se rada družiš z ljudmi okoli sebe? Te napolnijo z energijo in veseljem? Potem si srečna. Če pa stalno iščeš napake v njih, ne moreš biti. Bodi dobre volje in izžarevaj pozitivno energijo. Boš videla, da boš tako osrečila tako sebe, kot tudi druge.

5. SREČNO DEKLE JE ZADOVOLJNO
Uživaj v malenkostih. Bodi zadovoljna s tem kar maš. Starši te imajo zagotovo radi, tudi bratec ali sestrica, čeprav se kdaj prepirata. Torej si lahko srečna, ker imaš topel dom in družino polno ljubezni. Že to je razlog za srečo, kajne.

6. SREČNO DEKLE SE UČI IZ LASTNIH NAPAK
Naučiti se moraš prenesti poraz. To je zelo pomembno. Ker te bo naredilo močnejšo. Ko padeš, se torej poberi. Iz napak se uči. Če ti kdaj kaj spodrsne se ne smeš kriviti in si v nedogled očitati. Premisli kaj si storila narobe in boš v prihodnje drugače, boljše. Na takšen način boš našla notranji mir in srečo.


Bodi srečna!

prejšnji članek
S tem živilom boš hujšala kar čez kožo
Moj life
S tem živilom boš hujšala kar čez kožo
naslednji članek
Izogni se razpokanim ustnicam
Moj life
Izogni se razpokanim ustnicam
Preberite tudi