ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kakršne so tvoje ustnice, tak je tvoj značaj

25. 4. 2017; 09.00
Avtor: Ana K.
Te zanima kaj povedo tvoja usta o tebi?

Ali veš, da lahko s skrbno analizo ustnic razkrijemo vso človekovo notranje življenje? Zgornja ustnica naj bi izdajala tvoje duhovno življenje, spodnja pa čustveno. Ampak mi smo se posvetili bolj oblikam. Poglej kaj oblika tvojih ustnic pove o tvojem značaju.

1. Velika usta
Če imaš večje ustnice, to pomeni, da si zelo čustvena oseba, hkrati pa zelo rada uživaš življenje. Torej si na nek način hedonistka. Pozorna pa bodi na to, da zna biti tvoj temperament včasih mrzel in preračunljiv. Temu se skušaj izogniti.

2. Majhna usta
Majhna usta oznanjajo mirno življenje. Si zelo skrbna oseba, velikokrat tudi preveč misliš na druge in ob tem pozabljaš na sebe. Imaš torej občutek za ljudi in si zato zelo priljubljena med prijateljicami.

3. Poudarjena zgornja ustnica
Si zelo nadarjena oseba. Verjetno v šoli nimaš večjih težav. Je pa res, da osebe z zgornjo ustnico znajo biti zavistne. Zato bodi pozorna na to in privošči uspehe drugim. Saj veš, da se dobro z dobrim povrne.



4. Poudarjena spodnja ustnica
V primeru, da je tvoja spodnja ustnica večja, to pomeni da si zelo trdna oseba. Zelo težko izražaš čustva do drugih. Prav tako zelo paziš na finančno stanje in nisi ravno oseba, ki bi z veseljem delila stvari z drugimi. Sprosti se. Pusti občutkom, da se prikradejo na plan in začni zaupati ljudem okoli sebe.

5. Ustni kotički zavihani navzgor
Tvoja usta brez težav rišejo nasmeh? Potem si lahko zadovoljna, saj zate velja, da si spretna, optimistična in samozavestna. To je to kar vsi potrebujemo, kajne.

6. Povešeni ustni kotički
Žal to pomeni, da s svojim življenjem nisi najbolj zadovoljna. Vedno iščeš izgovore in na vse gledaš negativno. Hej! Spremeni misli. Usmeri jih v pozitivno smer.


Usta nam torej pošiljajo sporočila. Jih sedaj že znaš prebrati?

prejšnji članek
Test: Kateri šport ti je najbolj pisan na kožo?
Obsedena!
Test: Kateri šport ti je najbolj pisan na kožo?
naslednji članek
Kylie Jenner izdala kolekcijo ličil, ki si jo čakala
Lepotičenje
Kylie Jenner izdala kolekcijo ličil, ki si jo čakala
Preberite tudi