mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

S tem do odličnih rezultatov v šoli

25. 1. 2017; 02.55
Avtor: K.M.
magnesia_studij (1)
Sledi tem nasvetom in uspeh bo zagotovljen.

Vsakdo ima svoje prijeme in metode za študij, obstaja pa nekaj splošnih napotkov, ki večini pomagajo pri doseganju boljših rezultatov na izpitih. Preveri, kateri so naši najboljši triki za spopadanje z izpiti.

Urnik in rutina
Tako, kot se tekom leta držiš urnika predavanj, si v času izpitov ustvari urnik študija ter ostalih obveznosti in se ga skušaj čimbolj držati. Pri načrtovanju svojih dni ne vključuj zgolj študijskih obveznosti, pač pa predvidi tudi urice za šport, prosti čas, kuhanje zdravega kosila in vse ostale obveznosti. Poskrbi za utečeno rutino, ki ti bo pomagala pri spopadanju s šolskimi obveznostmi.

Šport in zdrava prehrana


Skrb za zdravje mora biti vedno na prvem mestu, še posebej pomembna pa je v tako stresnem času, kot je za marsikoga izpitno obdobje. Telesna vadba in zdrava prehrana ti bosta dali več energije in moči, pomagala pa bosta tudi pri boljši koncentraciji in obvladovanju stresa. Svojo najljubšo obliko športa zato vključi v svoj urnik, hkrati pa ne pozabi na polnovredne in redne obroke.

Hidracija
Pitje zadostne količine tekočine je zelo pomembno za zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti, ki v izpitnem obdobju pestita marsikaterega študenta. Priporočamo pitje Magnesie, okusne mineralne vode, ki je še posebej blagodejna za telo, saj vsebuje priporočljivo kombinacijo mineralov, kjer prednjači magnezij, le-ta pa pomaga pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Zapiski in literatura


Poskrbi, da bodo tvoji zapiski s predavanj in vaj, ter opombe, ki si jih pišeš med študijem literature, primerno urejeni. Način urejanja zapiskov je stvar lastnih preferenc, pogosto pa je odvisen tudi od vrste študija. Ne glede na to, ali se bolje znajdeš z miselnimi vzorci, alinejami ali esejskim tipom zapiskov, poskrbi, da bodo urejeni in pregledni, ker ti bodo samo tako pri študiju resnično koristili.

prejšnji članek
Katera je najboljša filmska pesem leta 2016?
Obsedena!
Katera je najboljša filmska pesem leta 2016?
naslednji članek
Njegovi objemi skrivajo pomen
Moj life
Njegovi objemi skrivajo pomen
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija