Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Nehaj ga zasledovati na socialnih medijih!

9. 9. 2017; 10.25
Avtor: M.T.
preverjati
Malo je OK, preveč pa ne.

Zagotovo ti je nekdo všeč, no ali pa ti je vsaj bil ali pa si morda ravno začela novo zvezo z nekom. In koliko gremo staviti, da si preverila vsako njegovo sliko na socialnih omrežjih, kot Instagram, Facebook in Snapchat. Se morda motimo?

Dandanes je izjemno lahko preverjati tistega, ki nam je všeč. Na socialnih omrežjih ne delimo le posebne trenutke in doživetja ampak že tako rekoč vsako sekundo našega življenja. In če nenehno gledaš v svojo elektronsko napravico, da zagotovo ne izpustiš kakšne njegove sveže objavljene fotografije, videa, posta, morda celo, da izslediš lokacijo, kje se sedaj nahaja, s kom se druži, te morda vara se moraš zamisliti ali ni morda preveč? Kaj pravzaprav želiš izvedeti?

Če fanta s katerim si ravno začela hoditi nenehno preverjaš je to neprimerno vedenje in ne bo prineslo nič dobrega. S svojo sumničavostjo boš morda končala razmerje še preden se je dobro začelo. Osebi s katero si v zvezi moraš zaupati in če ji ne, potem se takšna zveza zagotovo ne bo obdržala na dolgi rok. Ne le, da se ti ne boš počutila dobro ampak tudi on se bo počutil, da mu dihaš za vrat, da mu ne zaupaš in da si sumničava. Tako, da obstaja velika verjetnost, da bo zvezo prekinil kar on.

Zato nehaj! Ko gre on po svoje se ti dobi s svojimi prijatelji, pojdi na sprehod, ukvarjaj se z nečem, kar te veseli in ga pusti pri miru! Ja, tudi na socialnih omrežjih.

prejšnji članek
Toži skupino One Direction
Obsedena!
Toži skupino One Direction
naslednji članek
Kaj je prijateljstvo?
Moj life
Kaj je prijateljstvo?
Preberite tudi