atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Vajine zveze je konec! Pa sedaj?!

14. 1. 2018; 01.07
Avtor: Š. K.
ThinkstockPhotos-518220433
Si tudi ti to doživela? Ti je zlomil srce in ne veš, kako naprej? Vse noči prejočeš, ker tega ne moreš sprejeti? Potem si preberi nekaj korakov, kako pozabiti nanj in kako boš spet lahko zasijala.

TO JE NOV ZAČETEK
V večini primerov je tako, da na začetku stvari sploh ne dojameš. Vse lahko pride za teboj šele čez čas. In ko se dodobra zaveš, da je zveze konec, te preplavijo solze in obup. Vendar to še ni konec sveta. S tem ko se je vajina zveza končala, si doživela novo izkušnjo. Ne bodi žalostna, raje poišči načine, kako ga pozabiti. Ne skrbi. Spodaj ti ponujamo nekaj rešitev.

NE RAZLAGAJ SI STVARI PO SVOJE
Za razhod zveze nisi nujno kriva ti. Ne postavljaj si vprašanj, kot so, kako in zakaj in kaj si naredila. In čeprav bi se ti neznosno rada pogovorila z njim in vse spravila v red, tega ne naredi, če on o tem ni pripravljen govoriti. Se te izogiba? To je značilen fantovski odziv, če ne želi ničesar več od tebe. Ne skrbi. Tako imaš vsaj razlog, da si jezna nanj.

SPREJMI BOLEČINO


Čeprav je na začetku zelo težko, bo bolečina sčasoma izginila. Sama sebi moraš dopovedati, da je vajine ljubezenske zveze konec. Prej ko se boš sprijaznila, laže boš šla naprej.

ZAČNI ZNOVA
Znebi se njegovih fotografij, izbriši njegovo telefonsko številko, tako ne boš nenehno mislila nanj. Če pa te zagrabi slaba volja, pojdi na svež zrak. Naj te popolnoma nič ne skrbi. Vsaka stvar je za nekaj dobra, čeprav takoj ne boš imela takega občutka. Ne oziraj se nazaj in ne razmišljaj, kaj bo v prihodnosti.

ZAMOTI SE
Da bi manj mislila nanj, poišči stvari, s katerimi se boš zamotila. Prižgi si umirjeno glasbo in se sprosti. Zapri oči in naj te misli popeljejo nekam, kjer se boš spočila in boš laže razmišljala s trezno glavo.

ODGOVORI NA VPRAŠANJE: KAJ SI ZARES ŽELIŠ?


Postavi si cilje, ki jih želiš doseči. Tako boš vedela, kaj si resnično želiš. Tudi brez njega lahko marsikaj dosežeš, zato se ga ne trudi osvojiti nazaj za vsako ceno, ampak mu raje dokaži, da zmoreš tudi brez njega, ker te preprosto ni vreden.

prejšnji članek
Kako do brezhibnega videza?
Lepotičenje
Kako do brezhibnega videza?
naslednji članek
Test: Kateri parfum je pravi zate?
Moj life
Test: Kateri parfum je pravi zate?
Preberite tudi