Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

Smrklja Njena.si
Moj life
 

So res vsi fantje neumni?

9. 5. 2018; 09.00
Avtor: Najstnica pomaga
najstnica_fantjesovrazijož

foto: Profimedia.

Najstnica pomaga ...

Imam težavo, s katero se že nekaj časa ukvarjam. Zelo rada bi imela fanta, a bolj ko želim uresničiti to svojo željo, vse bolj odkrivam, da so vsi neumni. Tudi moje prijateljice doživljajo podobno. Naši vrstniki so otročji in z njimi imamo samo težave. Kje naj najdem fanta zase?

Draga moja, prepričana sem, da se s podobno problematiko ukvarja veliko žensk. Ne najdemo vsi gladko in brez težav svoje druge polovice – včasih ta podvig terja več časa in truda, drugič gre čez prepreke in ovire. Kljub temu se ne oziraj po drugih in se ne primerjaj z njimi. Vsak ima svojo zgodbo, zato ne posplošuj izkušenj prijateljic na svoje življenje. Poleg tega se moraš zavedati, da si verjetno še precej mlada in da pri tvojih letih ni tako pogosto biti v paru kot morda kdaj pozneje v življenju.
Kar zadeva vprašanje, kje ga lahko najdeš, pa takole. Ljudje se najdejo pravzaprav kjer koli. Poznam par, ki se je spoznal na ulici, drug v diskoteki, tretji na prijateljskem pikniku, četrti na službeni poti. Sicer velja na splošno, da ne ostajaj doma za štirimi stenami, počni reči, ki te veselijo, se druži in spoznavaj nove ljudi. H komu pristopi in se pogovarjaj in ne tiči vedno v svojem kotu oziroma v krogu prijateljic. Predvsem pa se ne obremenjuj in ne oklepaj in ne izsiljuj od življenja partnerja takoj in za vsako ceno. Prepusti se. Najlepše in najbolj neverjetne reči se zgodijo, ko jih najmanj pričakujemo, a smo odprti zanje. Ne tedaj, ko cepetamo, trmarimo, tarnamo in hočemo na vsak način doseči, da bo nekaj po naše. Uživaj v mladosti, zabavaj se, ljubezen pa bo že prišla. Verjemi!

prejšnji članek
Bella Hadid v usnju pokazala razgaljen trebušček
Obsedena!
Bella Hadid v usnju pokazala razgaljen trebušček
naslednji članek
Ariana Grande oblečena v freske
Obsedena!
Ariana Grande oblečena v freske
Preberite tudi