testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako ga preboleti?

18. 6. 2017; 07.30
Avtor: Nastja/Top! Za najstnike!
loveodnosi
Včasih pač ne gre ...

ODDALJI SE OD NJEGA
Najtežja stvar, ki ti ga bo pomagala preboleti, je, da se od njega začneš oddaljevati. Večkrat ko ga boš videla, težje ti bo, in tako bo nemogoče, da bi ga prebolela. Najboljše bi bilo, da se z njim sploh ne bi več videla, če pa to ni mogoče, poskrbi, da se boš z njim družila toliko, kot je nujno potrebno, in da ga ne boš ogovarjala za vsako stvar, ki jo boš potrebovala. Prijateljstvo z njim je zate nemogoče, dokler do njega kaj čutiš, zato bodi odločna in vztrajna, da ne podležeš svojim čustvom.
NE SPREMLJAJ GA NA SOCIALNIH OMREŽJIH


Če boš vsak dan spremljala njegov profil na Facebooku ali Instagramu, ti ga prav tako ne bo uspelo preboleti. Bolj ko boš gledala, kateri punci je všečkal ali komentiral kakšno fotografijo, bolj se boš počutila prizadeto in osamljeno. Ne delaj si tega. Odloči se, da njegovega profila ne boš obiskala, dokler ga ne preboliš, in ga po potrebi tudi začasno izbriši. Njegovi snapi so prav tako lahko zelo nevarno območje, ki je zate v tem obdobju prepovedano, če se ne želiš stopiti vsakič, ko bo objavil svojo fotko v najbolj kjut pozi, kar je mogoče.
DRUŽI SE S PRIJATELJICAMI
Tudi če s fantom nisi hodila, je občutek, ko izveš, da mu nisi všeč, podoben tistemu, ko z nekom končaš zvezo. Da bi misli kar se da zaposlila in se s tem ne bi preveč obremenjevala, se čim bolj zamoti z družbo svojih prijateljic. One so tiste, ki ti bodo znale stati ob strani in ti bodo v oporo. Prosi jih tudi, da ti preprečijo, ko mu boš hotela pisati ali se z njim dobiti samo kot »prijateljica«. Druženje s prijateljicami ti bo definitivno dobro delo.


ZLIJ SE Z GLASBO
Poslušanje pesmi in posodobitev albuma z dobrimi pesmimi v trenutku dvigne razpoloženje vsaj za polovico. Poslušaj pesmi, ki te motivirajo, in se ob njih poslovi od fanta, ki ti čustev ni sposoben vračati. Z nekaterimi besedili se lahko poistovetiš, se ob pesmi zjokaš, vse to pa bo odlična terapija, da boš sposobna iti naprej in kmalu boš lahko obrnila nov list v življenju.
RAZVAJAJ SE


Ne dovoli, da te to tako prizadene, da bi o sebi začela negativno razmišljati. Namesto tega začni še bolj osebnostno rasti in verjemi, da bo prej ali slej v tvoje življenje vstopil fant, ki bo zate primeren in ti bo znal vračati tudi ljubezen. Do takrat pa se imej za princesko in razvajaj samo sebe. Privošči si sproščujočo kopel ali kos odlične torte.
SPOZNAJ SE Z NOVIMI LJUDMI
Si že slišala pregovor, da je v morju še veliko rib? Morda se ti zdi smešno, a je res tako. Edini način, da to ugotoviš, je, da začneš spoznavati nove ljudi. Naj ti prijateljice predstavijo koga, ki ga še ne poznaš, ali pa kar tako koga ogovori, ko se boš naslednjič peljala v šolo z avtobusom. Ne pravimo, da si moraš zdaj takoj najti novega fanta, ki ti bo všeč, že to, da spoznaš nove ljudi, ti bo dalo veliko nove energije in boš lažje prebolela simpatijo, ki ji nisi všeč. Ljubezen po navadi pride, ko najmanj pričakuješ, in prav to je tisti čar, ki ga je vredno čakati in ne obupati.


STAVEK, KI SI GA MORAŠ ZAPOMNITI
Zaslužiš si nekoga, ki te bo imel enako rad kot ti njega!
Ljubezen je prava le, če je obojestranska, in takrat je to tudi nekaj najlepšega na svetu, zato ne nehaj verjeti vanjo ob prvi zavrnitvi, ki te bo doletela. Z vsako zaljubljenostjo rasteš in se naučiš kaj o sebi, pa če je izkušnja pozitivna ali negativna. Vse se zgodi z razlogom, in morda bo prav ena zavrnitev v tvoje življenje prinesla nekoga drugega, ki ti bo še bolj pisan na kožo.

prejšnji članek
Te kar naenkrat prične boleti glava?
Moj life
Te kar naenkrat prične boleti glava?
naslednji članek
Reši se glavobola!
Moj life
Reši se glavobola!
Preberite tudi