Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Takšno je poljubljanje po francosko!

20. 1. 2018; 03.00
Avtor: Š. K.
promo251678283
Navodila za pravi francoski poljub so prav zapisana, črno na belem, zato ti jih predajamo. Da se boš tudi ti znala pravilno poljubljati in okušati občutke tega pravega poljuba, preberi spodnje vrstice!

POSKRBI ZA PRAVI TRENUTEK
Najprej moraš poskrbeti za pravi trenutek. Pri francoskem poljubi morata biti razpoloženje in čas ravno v pravem razmerju in tudi trenutek mora biti tisti najbolj popoln. Šele takrat francoski poljub lahko zasije z vso močjo in pride do izraza.

SPROSTI SE


Vdihni in pozabi na živčnost, ki te priganja nekje v ozadju. Da bi sprostila to napetost, ki vlada, moraš sprostiti predvsem ramena in vrat. Glavo obrni na levo in nato na desno, kolikor gre. Če ti poči v vratu, nič hudega, saj ga boš tako najlažje sprostila. Nato začni delati krožne gibe še z rameni. Gibi ti bodo pomagali, da se boš osredotočila nase in boš za trenutek pozabila na sam poljub.

ZA ZAČETEK DOTIK
Čisto počasi odpri usta in pusti, da se tvoje ustnice dotaknejo njegovih. Začuti mehkobo ustnic na svojih, tako, da boš po telesu začutil mravljince. Šele potem usta odpri do konca in pusti, da se vajina jezička prepleteta.

V GLAVNI VLOGI: DOMIŠLJIJA


Jezička naj se vrtita v krogu, pusti domišljiji prosto pot. Pomembno je, da si osredotočena samo na poljub, imaš zaprte oči in ne razmišljaš. Prepusti se toku in začuti vsak njegov premik, vsak dotik posebej. Razmišljaj o dotiku, kot bi bila najbolj strastna stvar, ki te lahko doleti.

TELESNA GOVORICA ŠTEJE
Bodi osredotočena na govorico njegovega telesa in predvsem na govorico njegovega jezička, ki ti bo dal vedeti, kdaj poljub končati, kdaj ga nadaljevati in kdaj prenehati.

STRASTNO


Če je fant svoja usta odprl precej bolj, pomeni, da bo poljub bolj strasten. Prepusti se igri, ki bo morda bolj agresivna in toliko bolj zanimiva zate.

NAJ TRAJA
Če francoski poljub traja dlje, približno nekaj minut, potem se ne pozabi vmes ustaviti za nekaj trenutkov, da pogoltneš slino in nadaljuješ s poljubljanjem. Zapomni si: pomembno je, da si sproščena in da so tvoje ustnice lahke, da se poljub ne bo spremenil v zmešnjavo. Pusti se voditi fantu.

MINI NASVETKI
1. Poskrbi za svež dah. Umij si zobe in uporabi žvečilni gumi, ki ga pred poljubljanjem umakneš.
2. Ne pozabi dihati med poljubom in zajeti sape, če je poljub strasten.
3. Ker je francosko poljubljanje drugačno od drugih poljubov, naj tvoje ustnice ne bodo vlažne, ampak naj bodo raje suhe. Med poljubljanjem se bodo navlažile same s pomočjo obeh jezičkov.
4. Da bosta v francoskih poljubih zares uživala, jih morata vaditi. Precej!

prejšnji članek
Pred menstruacijo jej banane
Moj life
Pred menstruacijo jej banane
naslednji članek
Justin Bieber na dopustu s svojo materjo
Obsedena!
Justin Bieber na dopustu s svojo materjo
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska