Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj jim gre zares na živce?

22. 5. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
fant in dekle zmenek

foto: Profimedia

Fantje razkrivajo ...

Andraž, 18 let:


Samovšečnost le do neke mere
Ali v fantovi družbi pogosto govoriš, kako si lepa? Da si popolna? In ali te ob tem vsi čudno gledajo in ti po možnosti še kaj odgovorijo? To seveda ni pravi način navezovanja stikov. Dobro je biti samozavesten, vendar do zdrave mere.
»Imel sem punco, ki je kar naprej govorila, kako ima lepe lase in popolna usta. Kar naprej se je gledala v ogledalo in izpostavljala tisto, kar ji je bilo všeč. No, meni to ni bilo všeč,« pove Andraž in doda, da je bolje, da dekleta samovšečnost malce omilijo in se ne primerjajo toliko z drugimi, na primer prijateljicami, ki so slabše od njih. Zdrava mera samozavesti je sicer odlična, pretiravanje pa pogosto doseže nasprotni učinek.

Liam, 18 let:


Izogibam se klepetuljam
»Punca mora skrivnost zadržati zase. Če tega ni sposobna, potem je vse ostalo brez smisla, saj bo skrivnosti hitro izklepetala tudi drugim,« je prepričan Liam.
Če ti fant zaupa, zaupaj tudi ti njemu. Vedeti pa moraš, da moraš skrivnosti vedno zadržati le zase. Takoj ko boš nekomu zaupala kakšno skrivnost, se bo to kmalu razvedelo in vajin odnos ne bo več dober. Če boš znala zadržati skrivnosti zase, bo tudi on znal biti popolnoma tiho o tvojih stvareh in tako bosta lahko zgradila mega odnos, ki bo temeljil na zaupanju.

Uroš, 20 let:
Ne maram zadirčnosti in tečnobe
Velikokrat nepotrebno dvigneš glas nad njim ali si tečna? Ga pogosto spraviš v nič, mu zabrusiš kakšno neumno izjavo ali ga pustiš brez besed? Ne počni tega!
»To je stvar, ki ne samo, da fante odvrne od tebe, ampak pri tem ni popravnega izpita. Takšno obnašanje je nesprejemljivo in takšne punce so najhujše,« je prepričan Uroš, ki ima s tem zelo slabe izkušnje. Pravi, da se morata punca in fant o vsem pogovoriti na zdrav način, brez slabe volje, tečnarjenja in zadirčnosti. Tako bo odnos še lepši, punca pa bo pri fantu dosegla veliko več.

prejšnji članek
Z zdravjem do lepega videza
Lepotičenje
Z zdravjem do lepega videza
naslednji članek
Kaj ti sporočajo tvoji nohti?
Lepotičenje
Kaj ti sporočajo tvoji nohti?
Preberite tudi