kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

Smrklja Njena.si
Moj life
 

5 znakov, da si mu všeč

21. 6. 2017; 03.15
Avtor: K.M.
vsecvsec
Kako veš, ali si mu vsaj malo simpatična?

1. RAD TI STREMI V OČI
Večina fantov takoj, ko jih nekaj preneha zanimati, to pokažejo z očmi in začnejo gledati drugam in po prostoru, v katerem so. Če boš na to pozorna, boš hitro ugotovila, kdaj ga kaj ne zanima več. Enako je, ko gleda tebe. Če te ves čas gleda naravnost v oči in ima s teboj dolge očesne kontakte, je to prvi od znakov, da je vate tudi zaljubljen.
2. ZANIMA GA VSE O TEBI
Ko sta skupaj, te ves čas kaj sprašuje in z zanimanjem posluša vse tvoje zgodbe, ki so se ti v življenju zgodile. Dotakneta se lahko vseh tem in daje ti občutek, da ti pred njim ni treba ničesar skriti, saj te sprejema takšno, kakršna si. Tudi zvonjenje telefona, ko ga kliče njegov najboljši prijatelj, ne prekine vajinega pogovora oziroma ko konča pogovor z njim, takoj ve, kje sta ostala. Vedi, da takšne naklonjenosti fantje puncam ne posvečajo kar tako in da to zagotovo nekaj pomeni.
3. SMS TI NAPIŠE SAM OD SEBE


Pošlješ SMS, a ti ne odgovori. Čakaš eno uro, dve, ves čas gledaš v telefon, odgovora pa od nikjer. Mine dan, dva, nato pa ti po enem tednu piše, kot da se ni nič zgodilo. No, tak fant zagotovo ni zaljubljen vate. Takšnim se raje čim hitreje izogni, če ne želiš biti na koncu tista, ki jo bo prizadel. Ko se prenehajo igrice z dopisovanjem in ti fant sam od sebe piše tudi po večkrat na dan, takrat veš, da do tebe čuti nekaj več in se s tabo ne igra.
4. ŽELI TE NASMEJATI
Fant, ki mu ni vseeno, se bo zate tudi potrudil in bo poskrbel, da vama nikoli ne bo dolgčas. Če te ima resnično rad, bo želel, da si v njegovi družbi dobre volje, za to pa bo poskrbel s svojim smislom za humor. Mogoče mu kdaj ne bo uspelo, a bo zato še toliko bolj prikupen.
5. PREDSTAVI TE SVOJIM PRIJATELJEM
To, da fant predstavi svojo punco prijateljem, ni nekaj samoumevnega, razen mogoče za tiste, ki punce menjajo vsak teden. Zelo cenijo mnenje svojih prijateljev in v njihovo družbo te bo pripeljal le v dveh primerih: če bo prepričan, da jim boš všeč, oziroma če je tako zaljubljen vate, da mu je čisto vseeno, kaj si bodo mislili o tebi. Do njegovih prijateljev bodi prijazna in takšna, kot si, in zagotovo te bodo hitro vzljubili.

prejšnji članek
Kaj vse ti lahko tvoje prsi povejo o tvojem zdravju?
Moj life
Kaj vse ti lahko tvoje prsi povejo o tvojem zdravju?
naslednji članek
Kako se pravilno naličiti?
Lepotičenje
Kako se pravilno naličiti?
Preberite tudi