Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj storiti, če prekineš s fantom?

20. 6. 2018; 11.34
Avtor: K.M.
konec zceze
Določenim situacijam se ne moreš izogniti.

Kaj storiti, če ...

Imata isto družbo?


Naj te to ne skrbi. Čeprav ga boš pogosto videvala, se delaj, kot da ga ne vidiš. Naj dobi občutek, da ti razhod ni prišel do živega. Bodi močna in mu ne daj vedeti, da te je prizadel. Ne zapusti družbe samo zaradi njega. Čeprav sta si blizu, se imaš vseeno lahko zelo lepo. Pozabi, da je v družbi, ali nanj glej, kot da ga ne poznaš.

Nepričakovano dobiš njegov SMS/telefonski klic?
Naj te ne zavede in ne pusti mu misliti, da se lahko igra s teboj. Pokaži mu, da te je res prizadel, in mu vse povej. Ne zapleti se spet z njim, kajti stvari, ki so se že zgodile, nikoli ne boš mogla popolnoma pozabiti. Naj ve, da sta kljub vsemu lahko samo še prijatelja.

Pristane v zvezi s tvojo najboljšo prijateljico?


Takoj ti lahko postane jasno, da to ni prava prijateljica. Naloge prave prijateljice so, da te spodbuja, pomaga, ščiti in razume vse, kar se dogaja s teboj. Prava prijateljica ne bo v nobenem primeru bila par s tvojim bivšim fantom. In čeprav bo iskala izgovor, se ne pusti pretentati.

Začne grdo govoriti o tebi in proti tebi?
Ne skrbi. Pomembno je, da tvoji pravi prijatelji vedo, kakšna si, in da kar govori on, ni res. Ne obremenjuj se z lažmi, kajti sama veš, kaj je res in kaj ni. Naj te ne vrže iz tira in ne zmeni se za njegove laži. Bolj ko bo videl, da te je še bolj spravil na dno, bolj bo užival. Ko bo pa opazil, da te ne zanimajo njegove govorice, se bo kmalu naveličal in prenehal. Torej je to samo vprašanje časa.

Si izvedela pravi vzrok za razhod?


V najstniških letih je med najpogostejšimi vzroki za razhod tudi spolni odnos. In če ti postavi pogoj, da če ne boš želela spati z njim, bo konec vajinega partnerstva, lahko zvezo takoj končaš. Tako takoj opaziš, zaradi česa je sploh s teboj. Pokaži mu, da nisi taka, in mu daj vedeti, da se ne more igrati s teboj. Ne podlezi njegovi kruti igrici in zvezo čim prej prekini. Naj te ne bo strah.

Ne moreš pozabiti lepih trenutkov?
To ni nič slabega, čeprav ti je ob tem neprijetno in bi se najraje zjokala. Ne trudi se pozabiti, vendar se odloči iti naprej po svoji poti. Naj te to ne ovira. Zapomni si ga v lepih trenutkih in lepih skupnih dogodivščinah. Ne spreminjaj mnenja samo zaradi razhoda.

Se zaljubiš na novo?
Prva stvar, ki jo moraš razčistiti sama pri sebi, je, ali si pripravljena na novo zvezo. Če si si vse te odgovore že zastavila in si se seveda pripravljena spustiti v novo zvezo, nikar ne čakaj. Vendar ti na začetku predlagamo malce previdnosti. Ne zaupaj mu vsega prekmalu. Prepričaj se, ali mu lahko zaupaš. Daj več časa sama sebi.

prejšnji članek
Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi
Obsedena!
Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi
naslednji članek
Zaradi tega se boš počutila manj utrujeno
Moj life
Zaradi tega se boš počutila manj utrujeno
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska