Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kdo je tvoja prava ljubezen?

4. 9. 2017; 10.20
Avtor: K.M.
profimedia-0152593935

foto: Profimedia.

Si negotova?

Verjetno se tudi ti kdaj vprašaš, kdo bo tvoja prava ljubezen. Si negotova? Morda še nimaš fanta, a o zvezah veliko razmišljaš. Za začetek moramo razjasniti, da tvoja prava ljubezen niso zvezdniki, ki jih spremljaš v različnih revijah. Zato se osredotoči na vsakdanje fante, ki te bodo skozi leta še kako osvajali. In kdo so ti fantje? Kakšno osebo iščeš?

Oseba, ki te posluša


Najpomembnejša stvar pri vsakem odnosu je poslušanje. Oseba, ki te ne bo poslušala, se nate ne osredotoča dovolj. Ne glede na to, ali govorimo o fantih ali prijateljih. Če pa beseda nanese na pravo ljubezen, takrat je poslušanje ključnega pomena. To lahko preveriš. Se spomniš, ko si mu govorila o svojih težavah v šoli – preveri, ali se še spomni, da sta o tem sploh govorila.

Oseba, ki te prenaša, tudi kadar si najbolj tečna
Realno gledano, dekleta znamo biti tečna. Kaj praviš? Da ti nisi? No, spustimo se na trdna tla in na stvari poglejmo z jasnimi očmi. Ne samo, da znamo biti tečna, ampak smo! Popolni fantje pa so tisti, ki nam tega ne priznajo, še več, to včasih z že kar pretiranim veseljem sprejemajo. Prava ljubezen je tista, ki v trenutkih tečnobe ostane in nas poskuša pomiriti.  

Oseba, ki te spoštuje


Vsi se kdaj pa kdaj sporečejo, na to seveda vplivajo različni dejavniki. Vseeno pa obstaja neka mera dobrega okusa, ki je nihče ne bi smel prestopiti. Takrat lahko začnemo govoriti o spoštovanju. Ti si ga seveda zaslužiš, ampak ali si ga tudi deležna? Zmerjanje, kletvice, ignoriranje in podobne stvari v zvezi niso dovoljene. Če se ti dogajajo, ti dajemo proste roke, da se s svojo 'pravo ljubeznijo' resno pogovoriš o nadaljevanju vajinega odnosa.

prejšnji članek
Slovenski DJ duo na pragu velikega uspeha
Obsedena!
Slovenski DJ duo na pragu velikega uspeha
naslednji članek
Si pripravljena na novo pesem Taylor Swift?
Obsedena!
Si pripravljena na novo pesem Taylor Swift?
Preberite tudi