palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako naj povem fantu, da ne čutim tega, kar čuti on?

29. 7. 2018; 05.00
Avtor: Najstnica pomaga
custva

foto: Profimedia

Nočem ga prizadeti!

Kako naj povem fantu, da niti v sanjah ne čutim tega, kar čuti on? Nočem ga prizadeti, ampak to, da je zaljubljen vame, me je čisto šokiralo. Zdaj ne more biti več moj prijatelj!

To, da se eden zaljubi v drugega, je pogosta težava, ki se pojavi med prijateljema nasprotnega spola. Postavi se v njegovo kožo in pomisli, kaj bi ti želela slišati, če bi bilo obrnjeno in bi se ti zaljubila v nekoga, ki ne čuti enako do tebe. Bodi odkrita, da ga ne bos zavajala, seveda pa mu to povej obzirno, da ga ne boš (še bolj) prizadela. Pojasni mu, da ti kratko malo tega ne čutiš in da za vaju ni možnosti, da bi bila kdaj kaj več kot zgolj prijatelja.

Tvoj pomislek, da zdaj ne more biti več tvoj prijatelj, pa ni nujno upravičen. Morda si morata vzeti le malce premora, da se njegova čustva do tebe malo umirijo oziroma da se sprijazni s položajem, kakršen je, čez nekaj časa pa ni rečeno, da ne bo med vama spet tako kot prej. Prej ali slej se bo zaljubil v kakšno drugo dekle in morda se bosta čez leto ali dve smejala ob spominu na to, kar se zdaj dogaja med vama.

prejšnji članek
Zaradi tega ne smeš jokati
Moj life
Zaradi tega ne smeš jokati
naslednji članek
Imaš slab zadah?
Moj life
Imaš slab zadah?
Preberite tudi