Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

S tem ga boš naravnost očarala!

22. 6. 2017; 08.45
Avtor: K. Š.
promo251678663
Kakšno obnašanje je zaželeno? Kaj je tisto, kar bodo fantje najprej opazili in vzljubili?

(NA)SMEH
Veliko se smej; tako bo opazil, da si zelo nasmejana družba. Fantje so vedno radi v družbi nasmejanih deklet.

POGOVOR
Poskrbi, da se bo v družbi vedno kaj govorilo. Naj nikoli ne nastopi tišina. Vedno se pogovarjajte o pozitivnih in zanimivih stvareh.

POZITIVNOST
S pozitivnim razmišljanjem se pride zelo daleč. Naj bo še tako slab dan in naj se zgodi kar koli, vedno razmišljaj pozitivno. Zapomni si, da se vse stvari zgodijo z razlogom.

SPROŠČENOST


V družbi bodi vedno sproščena. S tem ko boš pokazala pravo osebnost, te bodo imeli prijatelji raje v svoji družbi. Tudi fantje obožujejo sproščena dekleta, s katerimi se lahko pogovarjajo o različnih stvareh.

ODLOČNOST
Če se za nekaj odločiš, naj to tako tudi ostane. Če ti na primer kdo ponudi cigareto in je ti ne želiš, čeprav te začne siliti, odločno reci ne. Fantje radi vidijo, če punce stojijo za svojimi načeli. Bodi močna in se ne pusti pregovoriti.

ODKRITOST
Si opazila, da počne nekaj narobe? In ne veš, ali bi mu to povedala? Najboljša rešitev je, da mu poveš neposredno, tako kot si misliš. Seveda besede malo olepšaj, da ne bodo slišati tako stroge ali nesramne. Razloži mu svoje razmišljanje ter mnenje in se skušajta pogovoriti o tem.

RAZGLEDANOST
Bodi splošno razgledana. Spremljaj, kaj se dogaja po svetu, vreme, glasbo, zabave itd. Tako boš imela veliko več stvari, o katerih se bosta lahko pogovarjala. Preseneti ga.

SAMOZAVEST


Nekateri si besedo samozavest razlagajo čisto po svoje. Samozavest pomeni, da zaupaš vase in dosegaš cilje, za katerimi stojiš. Pomeni tudi to, da se imaš rada in da pogumno stopaš v svet, se spopadaš s težavami in le redko skloniš glavo. Samozavest lahko izkoristiš tako, da samo sebe spodbujaš pri različnih stvareh (testi, razna tekmovanja …). Torej ti samozavest lahko zelo koristi in nikoli ni nič narobe, če jo znaš uporabljati do zdrave mere.

prejšnji članek
Ta video si moraš ogledati
Moj life
Ta video si moraš ogledati
naslednji članek
Pred 10 leti je s svojim glasom navdušila svet - kje je danes?
Obsedena!
Pred 10 leti je s svojim glasom navdušila svet - kje je danes?
Preberite tudi