GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako ga pripraviti do tega, da se bo zanimal zate?

25. 2. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
zanimanje
In to celo brez dotikov!

Čeprav se strinjamo, da bi se velikokrat morali potruditi tudi fantje, je žal veliko odgovornosti preložene tudi nate. Simpatični in privlačni fantje velikokrat vidijo zgolj točko direktno pred tabo ter se preprosto ne znajo obrniti in opaziti, kaj se nahaja v okolici. 

Zato smo pripravili nekaj nasvetov, kako ga pripraviti do tega, da se bo pričel zanimati zate. Morda celo do te mere, da te ne bo želel več izpustiti. 

Zelo pomemben korak je očesni stik. Če do njega še ni prišlo, fanta v to prisili. Kako? Glej ga. Preprosto. Z enim pogledom lahko poveš veliko, le priti mora do njega. 

Stopi iz svoje feministične realnosti in se tudi vizualno potrudi za to, da te bo opazil. Če veš, da ti neka modna kombinacija še posebej pristaja, ali pa da spet čop izpostavi tvojo vizualno lepoto, potem jo obleci, ali pa si ga naredi, takrat, ko boš vedela, da se bosta srečala. 

Če se zadržujeta v isti družbi, ne bodi sramežljiva. Smej se, tudi njegovim šalam, bodi odprta in iskrena. Seveda pa vedno povej tudi svoje mnenje. Fantom je to bolj všeč, kot pa tihe miške brez hrbtenice. 

Ne ponudi mu vsega na pladnju. Kakšno stvar moraš zadržati zate, saj ga morajo določene stvari še vedno zanimati. Ne drži mu odprtih vrat. Naveži prvi in pomemben stik, na to pa se mora potruditi tudi on. 

prejšnji članek
Kako je Zara Larsson spoznala svojega fanta?
Obsedena!
Kako je Zara Larsson spoznala svojega fanta?
naslednji članek
Mama Kylie Jenner je spregovorila o hčerki in vnukinji
Obsedena!
Mama Kylie Jenner je spregovorila o hčerki in vnukinji
Preberite tudi