reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Se osebnih lastnosti res ne da spremeniti?

25. 5. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
loveodnosi
Na ta način v ljubezni razmišljajo številni.

Pogosta praksa je, da v povezavi z zaljubljenostjo, razmišljaš na način, ki je blizu številnim. Torej, da se tvojih lastnosti, ali lastnosti partnerja (morebitnega partnerja) ne da spremeniti. Pa je takšno razmišljanje sploh pravilno. 

Če pogledaš že na svoje življenje, potem se zagotovo kaj hitro zaveš, da so se nekatere tvoje lastnosti, tako fizične kot osebnostne, že spremenile tekom odraščanja. V partnerskem odnosu pa lahko gledaš na kar 3 faze lastnosti. Ene so tvoje, ene partnerjeve in ene lastnosti samega odnosa. Miselnost, da se te lastnosti ne morejo spremeniti, pa je dokaj napačna, saj je vse odvisno od prožnosti tvojega razmišljanja. Če se boš sama odločila, da se jih ne da spremeniti, potem se ne bodo. Seveda pa to ni pravilo. 

Prožnost tvojega razmišljanja mora dopustiti možnost, da se določene lastnosti spremenijo. Ne želimo ti reči, da se moraš popolnoma spremeniti, ali celo podrediti. Je pa res, da bo v ljubezenskem razmerju velikokrat napočil čas, ko se bosta morala oba prilagoditi in vsaj malce spremeniti. Vajin odnos bo rasel in se razvijal, zato dopusti možnosti za razvoj. 

prejšnji članek
Ta zadevica je obnorela tudi Slovenijo!
Moj life
Ta zadevica je obnorela tudi Slovenijo!
naslednji članek
Kaj fantje najprej opazijo na tebi?
Moj life
Kaj fantje najprej opazijo na tebi?
Preberite tudi