favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Še zmeraj ga ljubim

12. 7. 2017; 05.20
Avtor: K.M.
bivsa
Kako naj ga ponovno osvojim?

Ko si močno zaljubljena in razpada zvezde niti slučajno ne pričakuješ, te vse skupaj še bolj prizadene. Ker nekdanjega partnerja verjetno res še vedno ljubiš, pričneš razmišljati o tem, kako ga ponovno osvojiti. Kaj moraš na sebi spremeniti? Se moraš pričeti ukvarjati z drugimi hobiji? Se mu moraš podrediti? Takšna in drugačna vprašanja se ti porajajo v tvojih mislih, a tega nikakor ne smeš delati. Za ponovno obuditev zveze se za začetek ne smeš spreminjati, potem pa pridejo še druge stvari ...

Ljudje smo različni in različni so tudi pogledi na ljubezenska razmerja. Nekateri pari se po hudem prepiru ne bodo razšli, spet drugi se v svoji zvezi razidejo ob vsakem prepirčku. Katera misliš, da je bolj trdna? Prva seveda. V odstotkih gledano, se tiste zveze, ki so bile ponovno vzpostavljene, le redko pozitivno razvijejo v dolgoleten in zdrav odnos. Ti pa boš po prejokanih nočeh bolj srečna, ko boš bivšega pozabila. 

Pravijo, da je bivši z razlogom bivši, če ne drugače, je bilo izigrano zaupanje, tega pa se ne da kar tako dobiti nazaj. Če si varala ti, ali si se za prekinitev odločila ti, ti fant ne bo več zaupal. V obratnem primeru, pa ti ne boš zaupala njemu.

Če si ti še vedno zaljubljena do ušes, ni nujno, da podobno čuti tudi tvoj bivši. Če ga boš v ponovno zvezo dobesedno prisilila, pa ta nikoli ne bo zelo pristna. 

Česa torej ne smeš narediti?

Pod nobenim pogojem ne smeš siliti v ponovno zvezo z bivšim, siliti ne smeš njega in ne smeš spreminjati sebe! 

Če sta si usojena in je bila prekinitev resnično bolj nesporazum, vidva pa oba še vedno čutita ljubezen, se bo vse skupaj že razvilo v pravo smer ..

prejšnji članek
Demi Lovato ima sporočilo za vse sovražnike
Obsedena!
Demi Lovato ima sporočilo za vse sovražnike
naslednji članek
Dekleta z velikimi prsmi so ...
Lepotičenje
Dekleta z velikimi prsmi so ...
Preberite tudi